Borászati Gépek Daruzása Távtartóval – Göböljárás

Gyönyörű környezetben, Göböljáráson – Alcsútdoboz mellett- dolgozhattunk az autódarunkkal. Egy olaszországból érkezett borászati gépet emelhettünk le a kamionról, majd készíthettük elő arra, hogy bemozgassák a csarnokon belülre.

Érkezik a darunk Göböljárásra – 2024

Daruzás – Érd – Százhalombatta – Göböljárás – Biatorbágy – Etyek:
06-30-4546-515

Fantasztikus megrendelővel dolgozhattunk együtt, a céget 1992-ben alapította – csupán 2 évvel fiatalabb a cég, mint én magam. Ezúttal csak a daruzásra volt szükség, bár opcionálisan adtam ajánlatot a gépmozgatás, gépgörgőzés, géptelepítés elvégzésére is, de szinte ugyan azokkal az eszközökkel rendelkeztünk és adott volt a hatalmas rutin, így csak az emelésre kellett koncentrálnom, illetve csak a teherkötözésre kellett figyelnünk.

Emelőszem az üvegajtó mögött a gép belsejében.

Előkerült indulás előtt a házi raktárunkból az erekjeként őrzött „Mammoet NORD”-os,
6 méteres, három tonnás körkötélcsomagom, amit még a Magyar Nemzeti Banknál végzett teherkötözői munkámhoz vásároltam, amikor a 450 tonnás daruval való közös munkára készültem.

Nagyértékű berendezések mozgatása esetén írj nekünk most! – Ne maradj le a szabad időpontokról: autodaruzas@gmail.com – sehol máshol nem kapnak ilyen kiemelt figyelmet, törődést ezek a munkák!

Mint a hímes tojásra, úgy vigyáztunk a borászati berendezésre.

Ezeknek a köteleknek is van egy külön története, az egyik legnagyobb külföldi darus cég rendelte be ezeket a köteleket nagyon régen, majd végül mégis a kereskedőn maradt, én pedig a köteleken kívül egy relikviával is gazdagodtam a világ egyik legnagyobb darus cégétől. Ezekből a kötelekből és a távtartónkból rajzoltunk pár háromszöget a gép köré.

Daruzás – Teherkötözés – Gépmozgatás: autodaruzas@gmail.com

5 tonna lóg a legkompaktabb távtartókon.

Ismét egy nagyon letisztult, nagyon nyugodt távtartós munka. Büszke vagyok rá, hogy (állítólag) ránézésre felismerhető itthon a stílusom ezeknél az emeléseknél. A veterán „keleti” haditechnika emel „nyugati” emeléstechnikai felfogás szerint egy eléggé egyedi recept, de nagyon finomakat főzünk belőle – természetesen átvitt értelemben.

Kötelek „érintőn” a gép belsejéből fotózva.

Gépész megfogalmazás szerint „érintő fogást” vettünk mindenen a kis 5 tonnás „csomaggal”. A kötelek -köszönhetően a centire állítható távtartóknak- éppen hozzáérnek a gép felső vázához belülről, de nem tesznek benne kárt. A kötelek szintén ugyan azon a képen hozzáérnek az épület szendvicspanel oldalához, de nem tesznek benne kárt. Érintő.

Kövess minket Facebookon! – Kattints ide!

Úton hazafelé. Göböljárás buszmegállóban érkezik a helyi menetrendszerinti kék-sárga autódaru.

Nagyon jó kezdése volt ez a hét 2024-es évnek, a nehézségek miatt kicsit „félédes”, de mindenképpen erőteljes.

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Borászati Gépek Daruzása, Daru, Daruzás, Emelés Távtartóhimbával, Emelési Asszisztencia, Gépek Daruzása, Gépköltöztetés, Gépmozgatás, Gépszállítás, Göböljárás
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.