Panelfogó

Szendvicspanelek emelése látszólag könnyű dolog, hiszen nem nagy súly és rengeteg „sufni tuning” megoldás létezik arra, hogy hogyan lehet veszélyesen és a panelt esetlegesen roncsolva daruzni a különböző vastagságú szendvicspaneleket.

Szendvicspanel köteg -emelés után- épségben a földön.

Panelfogó adapter bérlése: 06-30-4546-515 

Már eleve a kötegben szállított panelek sérülésmentes leemelése sem szokott menni egy-egy darus kollégának, hiszen a heveder kötelek sok esetben okoznak sérülést az éleken.

Munkában a Panelfogó és a hozzá tartozó távtartó himba.

Egyedi, részben saját gyártású, részben saját tervezésű célszerszámaink nem csak a kamionról való leemelésben tudnak segíteni. A saját tapasztalatunk hívta életre azt a mechanikus elven működő Panelfogó adaptert, amellyel 8-18 cm vastag oldalpaneleket tudunk biztonsággal emelni.  Kérdéseddel keress bizalommal: autodaruzas@gmail.com

A két szendvics- / oldal-panel megfogó együttes teherbírása 300 kg.

Az általunk kínált adapterek együttes teherbírása 300 kg, így a kőzetgyapotos panelek is gond nélkül emelhetőek velük az általános 6-8-10 méteres hosszban.

Panelfogó adapter.

Kevés igazán jó megoldás létezik a panelek megfogására. A vákuumos megfogó ára a több tízszerese a mi megoldásunk költségeinek, ráadásul az általunk használt panelfogó különösebb karbantartást nem igényel, könnyű, gyors és praktikus.

Olcsó, gyors, egyszerű és praktikus. Műbizonylattal rendelkezik.

Nem kell többet rettegni a munkavédelmi ellenőrzéstől, hiszen a legtöbb „felráncigáljuk, ledöntjük, leejtjük, kifizetjük” típusú megoldás helyett ez biztonságos és ami a legfontosabb: műbizonylattal rendelkezik, tehát minden szükséges dokumentáció rendelkezésre áll. Nincs aggódás, vitatkozás, csak egyszerű és gyors munka.

Max. 150 kg-os panel függőleges emelése.

Nem sérti meg a paneleket és könnyű kontrollálni a paneleket a teljes emelés során. Az elmúlt időszakban olyan sok megkeresés érkezett felénk, hogy bővítettük a tevékenységi körünket az említett eszközök bérbeadásával is. Kedvezményes feltételekkel akár 1 naptól, egészen hosszú távra is bérelhető. Használd az „Árajánlatkérés” menüpontot, segítünk.

Ha bármilyen kérdésed van bérléssel, vásárlással kapcsolatban,
keress bizalommal:

06-30-4546-515