Web – Honlap Ajánló kategória bejegyzései

Daruzas.hu – Ne maradj le az újdonságokról!

Elkészült vállalkozásunk -és szakmai blogunk- hivatalos Facebook oldala. Érdemes minket követni, hiszen az oldalhoz képest sűrűbben lesznek fent érdekességek, fotók, rövidfilmek és szakmai tippek, trükkök. Ide kattintva tekinthető meg az oldal: Daruzas.hu Facebook Kattints az alábbi Like gombra, ha szeretnéd … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Web - Honlap Ajánló | Hozzászólás most!

Autódarus Tragédia – Hollandia – Julianabrug

A tegnapi nap folyamán hatalmas tragédia, az elmúlt évek legnagyobb nyilvánosságot kapott autódarus balesete történt Hollandiában. A legtöbb autódarus balesettel ellentétben, ezúttal nagyon jól dokumentált esetről beszélünk, rengeteg járókelő és helyi lakos vette filmre a katasztrófát. Több mint 20 sérültről … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Biztonságtechnika, Egyéb, Videók, Web - Honlap Ajánló | Címke: , | Hozzászólás most!

Médiamegjelenések – Budaörsi Infó

Szőke Gábor Miklós szobra (az FTC 16 méter szárnyfesztávolságú, rozsdamentes sas totem állata) kapcsán sok figyelem terelődik ránk, pontosabban sok újságban, riportban szerepel a darunk fotója. Ezúttal a Budaörsi Infóban jelent meg egy beszélgetés Szőke Gáborral és ennek kapcsán volt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Budaörs, Képek, Média, Web - Honlap Ajánló | Címke: | Hozzászólás most!

Biztonságtechnikai Táblázat – CKD AD 160

Szerkesztettem egy olyan táblázatot, ami a 16 tonnás autódarunk használatához szükséges legfőbb táblázatokat, paramétereket, biztonsági előírásokat és ábrákat tartalmazza. Olyan fontos dolgok kaptak rajta helyet, mint a daru gémkinyúlását szemléltető diagram: Mivel a kész táblázat 50×80 centiméteres méretben lesz a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Autódaruzás, Biztonságtechnika, CKD AD 160, Daru, Daruzás, Képek, Leírások / Kézikönyvek, Letöltések, Szerszámok, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru, Web - Honlap Ajánló | Címke: , , , , | Hozzászólás most!

TATRA 815-2 / CKD AD 20.2 Autódaru – 360°

Találtam egy nagyon látványos animációt a CKD gyár honlapján, ami bemutatja az általuk gyártott legújabb 20 tonnás autódaru típust a CKD AD 20.2 -t. Sajnos a komplett animációt nem illeszthetem be ebbe a bejegyzésbe, de a képre kattintva mindenki kipróbálhatja … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: AB-063.2, Alkatrész, Autódaruzás, CKD AD 20, Daru, Daruzás, Géppark, Leírások / Kézikönyvek, Szerszámok, Tátra 138, Tátra 148, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru, Web - Honlap Ajánló | Hozzászólás most!

Minőség és precizitás…

Volt alkalmunk hosszasan beszélgetni egy gépészmérnökkel, aki azt gondolom, hogy betekintést mutatott a különböző teheremelő eszközök csúcskategóriájába. A legnagyobb múlttal rendelkező német márkák termékeit ismerhettük meg. Mint kiderült az olyan márkák mint a SpanSet vagy a RUD, gyakorlatilag a legjobb … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Egyéb, Szerszámok, Web - Honlap Ajánló | Címke: , , , , , , , | Hozzászólás most!

Gém javítás és felülvizsgálat – Tátra Autódaru

Találtam  több érdekes fotót is, amely bemutatja az általunk használt 16 tonnás autódaru típus teleszkópgémjének a felújítását és felülvizsgálatát.

Kategória: Autódaruzás, CKD AD 160, Daru, Daruzás, Képek, Tátra 148, Web - Honlap Ajánló | Címke: , , , , , , , , , | Hozzászólás most!

Tátra 138 – Kezelési Útmutató

Elkészítettem a 138-as típus kézikönyvének digitális változatát is. Ez azok számára is érdekes és fontos lehet, akik Tátra 148-as típushoz keresnek hasonló leírást, hiszen a két típus nagyon sok mindenben hasonlít egymásra és csupán néhány eltérés van a két típus … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: AB-063.2, Alkatrész, Autódaruzás, Daru, Daruzás, Egyéb, Képek, Leírások / Kézikönyvek, Letöltések, Tátra 138, Tátra 138, Web - Honlap Ajánló | Címke: , , , , , , | Hozzászólás most!

Tátra 141 – Kezelési Útmutató

Azt ígértem, hogy érdekességek is lesznek a blogon. Ezt azzal szeretném alátámasztani, hogy egy olyan dolgot osztok meg, ami igazi csemege azoknak, akik szeretik a veterán autókat, vagy valamilyen módon közük van a Tátra teherautókhoz. Pár napja a kezembe került a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alkatrész, Képek, Leírások / Kézikönyvek, Letöltések, Tátra 141, Web - Honlap Ajánló | Címke: , , , , , | Hozzászólás most!

Tatra Phoenix

Ma találtam egy videót, ami a tegnapi bejegyzés után kifejezetten érdekes lehet. Az új Tátra/DAF típust mutatja be.

Kategória: Egyéb, Videók, Web - Honlap Ajánló | Hozzászólás most!

Jószaki.hu – Daruzás

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legpraktikusabb árajánlatkérő honlapján – a joszaki.hu oldalon-, kategóriát teremthettünk. Csalódottan vettük tudomásul, hogy hiába szerettük volna az autódaruzással foglalkozó oldalunkat regisztrálni, se daruzással, se fuvarozással, de még csak szállítással foglalkozó szakmacsoport sincs az oldalon. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Autódaruzás, Daru, Daruzás, Web - Honlap Ajánló | Hozzászólás most!

Web – www.craneaccidents.com

Képeken és videókon kívül, rendszeresen szeretnék honlapokat is az olvasóink figyelmébe ajánlani. Ezek főleg érdekességek, de akad köztük komoly szakmai tartalom és munkavédelmi jellegű írás, oldal is. Az első ilyen honlap, amit szeretnék megosztani, az egy balesetekkel foglalkozó külföldi honlap, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Web - Honlap Ajánló | Címke: | Hozzászólás most!