Minőség és precizitás…

Volt alkalmunk hosszasan beszélgetni egy gépészmérnökkel, aki azt gondolom, hogy betekintést mutatott a különböző teheremelő eszközök csúcskategóriájába.

A legnagyobb múlttal rendelkező német márkák termékeit ismerhettük meg. Mint kiderült az olyan márkák mint a SpanSet vagy a RUD, gyakorlatilag a legjobb minőséget képviselik ma a piacon.

Olyan modern megoldásokkal találkoztunk, mint az adattáróchippel ellátott adattábla, amely megkönnyíti az emelőeszközök nyilvántartását, azonosítását, felülvizsgálatát és nem utolsó sorban nem kopik le róluk az információ, mint a hagyományos táblázatokról.

Rakományrögzítő hevederek kapcsán is új megoldásokkal találkoztunk. Az ABS megoldással szerelt spanifer racsni lehetővé teszi a precízebb és kényelmesebb rögzítést és ami a legérdekesebb: a biztonságos lazítást is. Ugyanis nem csak a „spanolást” hanem a kioldást/fellazítást is -fokozatosan- a racsni segítségével tudjuk végezni. Nem hirtelen pattan fel a heveder, mint a hagyományos megoldásnál.

Itt egy hosszú videó a rendszerről:

A videó bemutatja a TFI megoldást is, amely gyakorlatilag egy egyszerű erőmérő, amely segít leolvasni az éppen aktuális húzóerőt a rögzítőhevederen.

Katalógusok

Katalógusok

Rengeteg érdekesebbnél érdekesebb katalógussal tértünk haza, amely bemutatja a legkülönbözőbb emeléstechnikai megoldásokat.

A RUD cég termékei közül is rengeteg ötlet megtetszett. Olyan egyszerű dolgokból is képesek többet kihozni, mint egy egyszerű körszemes csavar:

A cég termékei közül még a „Joker” horog volt az, ami nagyon tetszett, hiszen megkönnyíti a horog körkötelekhez vagy hevederekhez való rögzítését.

Joker Horog - Fotó: http://www.eversgmbh.com

Joker Horog – Fotó: http://www.eversgmbh.com

Zárásként még egy érdekesség: Automata hólánc. Nincs szükség szerelésre, a fülkéből, gombnyomásra lehet megnövelni a tapadást a kerekek alatt.

További érdekességek: www.spanset.de

A bejegyzés kategóriája: Általános Információk, Egyéb, Szerszámok, Web - Honlap Ajánló
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.