Általános Információk kategória bejegyzései

Emelő hevederek, félszemek, horgok…

Az új év első pár napja gyakorlatilag arról szólt, hogy próbáltunk megoldást találni arra, hogy praktikusan és esztétikusan tudjuk tárolni a gépeinken azt a rengeteg felszerelést, amit az év végi fejlesztések során szereztünk be. Mind a két gépünkön több szerszámost … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Biztonságtechnika, Műszaki mentés, Szerszámok | Címke: , , | Hozzászólás most!

Új kihívások…

Több szempontból is új típusú kihívásokkal kellett szembe néznünk az elmúlt időszakban. A frissen felújított gépünk kapcsán több kisebb műszaki jellegű illetve egy-egy nagyobb adminisztrációs jellegű problémába ütköztünk. Az új gép kapcsán nem kötöttünk kompromisszumokat műszaki értelemben, szívünk-lelkünk beleépítettük és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Autódaruzás, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru | Címke: , | Hozzászólás most!

A Legidősebb Aktív Autódarus

Készítettem egy olyan rövidfilmet, ami egy kicsit közelebbről enged bepillantást az autódaru kezelés szépségeibe. Olyan -eddig kimaradt- jeleneteket vágtam össze, amelyeken édesapám látható a kezelőfülkében, hiszen kisebb csoda, hogy valaki 67 évesen is ilyen aktív, és minden tekintetben a hátán … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Autódaruzás, Daru, Daruzás, Érd, Videók | Címke: , , , , | Hozzászólás most!

Biztonságtechnikai Táblázat – CKD AD 160

Szerkesztettem egy olyan táblázatot, ami a 16 tonnás autódarunk használatához szükséges legfőbb táblázatokat, paramétereket, biztonsági előírásokat és ábrákat tartalmazza. Olyan fontos dolgok kaptak rajta helyet, mint a daru gémkinyúlását szemléltető diagram: Mivel a kész táblázat 50×80 centiméteres méretben lesz a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Autódaruzás, Biztonságtechnika, CKD AD 160, Daru, Daruzás, Képek, Leírások / Kézikönyvek, Letöltések, Szerszámok, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru, Web - Honlap Ajánló | Címke: , , , , | Hozzászólás most!

Fejlesztések IV. – Kötél – 40 lábas konténer szállításához

Egy olyan eszközről szeretnék megosztani néhány képet, ami nagyon fontos a számunkra és szintén az elmúlt évben sikerült beruházni rá. Egy egyedileg készült négyágú kötél, amit kifejezetten 40 lábas konténer daruzásához vásároltunk és ami kifejezetten a 16 tonnás darunk paramétereihez … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Autódaruzás, Biatorbágy, Budaörs, Budapest, Daru, Daruzás, Dunaharaszti, Érd, Etyek, Gyúró, Képek, Martonvásár, Munkáink - Települések szerint rendezve, Páty, Ráckeresztúr, Referencia, Sóskút, Százhalombatta, Szerszámok, Tárnok, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru, Törökbálint | Címke: , , , , , , , , , , , , | Hozzászólás most!

Összefoglaló Videó – 150.000 megtekintés

Készítettem egy összefoglaló videót, amellyel azt szeretnénk megünnepelni, hogy YouTube csatornánk nézettsége meghaladta a 150.000 megtekintést.  Az 5 perces rövidfilm tartalmaz néhány olyan -eddig be nem mutatott- különleges felvételt, amit az elmúlt közel egy éves időszakban készítettem a gépparkunkról. Ilyen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Autódaruzás, CKD AD 160, Daru, Daruzás, Géppark, Képek, Referencia, Tátra 148, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru, Videók | Hozzászólás most!

B.Ú.É.K

  Ezzel az éjszakai, különleges felvétellel szeretnék minden kedves ismerősünknek, barátunknak, ügyfelünknek nagyon boldog, és sikerekben gazdag új évet kívánni! B.Ú.É.K  

Kategória: Általános Információk, CKD AD 160, Daru, Daruzás, Képek, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru | Hozzászólás most!

Minőség és precizitás…

Volt alkalmunk hosszasan beszélgetni egy gépészmérnökkel, aki azt gondolom, hogy betekintést mutatott a különböző teheremelő eszközök csúcskategóriájába. A legnagyobb múlttal rendelkező német márkák termékeit ismerhettük meg. Mint kiderült az olyan márkák mint a SpanSet vagy a RUD, gyakorlatilag a legjobb … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Egyéb, Szerszámok, Web - Honlap Ajánló | Címke: , , , , , , , | Hozzászólás most!

Találati lista

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy alig 20 nap alatt elérte egyik alapvető célját az új honlapunk. Kiemelt személyes célom volt, hogy az általunk fontosnak tartott „daruzás” vagy „autódaruzás” keresőszavakra, a legtöbb webes kereső az első oldalon jelenítse meg ezt az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Autódaruzás, Daru, Daruzás | Címke: , | Hozzászólás most!

Jószaki.hu – Daruzás

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legpraktikusabb árajánlatkérő honlapján – a joszaki.hu oldalon-, kategóriát teremthettünk. Csalódottan vettük tudomásul, hogy hiába szerettük volna az autódaruzással foglalkozó oldalunkat regisztrálni, se daruzással, se fuvarozással, de még csak szállítással foglalkozó szakmacsoport sincs az oldalon. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Autódaruzás, Daru, Daruzás, Web - Honlap Ajánló | Hozzászólás most!

Videó – Felborult IFA daru mentése

Az elmúlt pár nap a biztonságról szólt és több módon, több nézőpontból is mindent megteszünk és meg fogunk tenni azért, hogy minimalizáljuk a szakmánkból fakadó veszélyhelyzeteket. Erről eszembe jutott egy eset, amikor segítettünk egy szerencsétlenül járt IFA típusú autódaru felállításában. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Autódaruzás, Daru, Daruzás, Érd, Géppark, Munkáink - Települések szerint rendezve, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru, Videók | Hozzászólás most!

Terhelési Táblázat – Tátra 148 – CKD – 16 tonnás autódaru

Tegnap este szántam rá egy kis időt és átrajzoltam a darunk terhelési táblázatát, ugyanis úgy ítéltem meg, hogy messze nem méltó az új honlaphoz -és az általános elveinkhez- az a fénymásolt ábra amit eddig használtunk. Büszke vagyok erre a kis … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Általános Információk, Autódaruzás, Daru, Daruzás, Géppark, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru | Hozzászólás most!