Új kihívások…

Több szempontból is új típusú kihívásokkal kellett szembe néznünk az elmúlt időszakban.

A frissen felújított gépünk kapcsán több kisebb műszaki jellegű illetve egy-egy nagyobb adminisztrációs jellegű problémába ütköztünk.

STRT7806rs

Váltás – Az új jön, a régi „megy”… – Persze csak képletesen. Újra két 16 tonnás autódaruval várjuk a megrendeléseket.

Az új gép kapcsán nem kötöttünk kompromisszumokat műszaki értelemben, szívünk-lelkünk beleépítettük és ennek meg is lett az eredménye, üzembiztos és kiemelkedik a hasonló típusú gépek közül.

nbz017rs

A forgalmi egy részlete. Első forgalomba helyezés: 1994

A gépünk egy igazi csodabogár. Szinte hihetetlen, hogy 1987-es gyártmány és 1994-ben helyezték először forgalomba. Összehasonlítás képen az előző gépünk 1978-as kiadás volt.

026rs

Egyedi matrica a szerszámos oldalán.

Sajnos ez némi fennakadást is jelentett a gép átírása kapcsán, ugyanis bonyodalmat okozott a fiatal kora, illetve az, hogy valamikor Németországból hozta be az előző tulajdonos. Több mint két hétig vártunk az okmányirodai ügyintézésre. Az utolsó telefonos „nyomozásom” három és fél órát vett igénybe.

018rs

Időjárás álló CKD matrica a daru ellensúlya előtt…

A várakozás alatt apróságokkal próbáltuk elterelni a figyelmünket arról, hogy kész az új gép és mégsem használhatjuk. Így aztán volt  időnk matricákat vagdosni és ragasztgatni.

Cserébe jóleső érzés volt, hogy a gép adatainak keresése és ellenőrzése közben -csupán a típus alapján- eljutottak a mi honlapunkra, illetve hivatkoztak rá a beszélgetés során.

Autódaruzással és  Tátrákkal kapcsolatban ügyeleti jelleggel
(hétvégén és éjszaka is) hívhatóak vagyunk.
Ha tudunk, segítünk, akár csak szaktanácsadással is:

06-30-9442-720

 

 

A bejegyzés kategóriája: Általános Információk, Autódaruzás, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.