Fejlesztések IV. – Kötél – 40 lábas konténer szállításához

Egy olyan eszközről szeretnék megosztani néhány képet, ami nagyon fontos a számunkra és szintén az elmúlt évben sikerült beruházni rá.

CRSH4190

Adattábla

Egy egyedileg készült négyágú kötél, amit kifejezetten 40 lábas konténer daruzásához vásároltunk és ami kifejezetten a 16 tonnás darunk paramétereihez lett tervezve.

CRSH4184

Kötéláganként 5 varrás, 5 tonna.

Egy olyan emelőeszközt szerettünk volna beszerezni, amivel egy maximum 10 tonna súlyú, 12 méter hosszú (40 lábas) raktár vagy irodakonténert tudunk biztonsággal mozgatni.

CRSH4205

Emelési pont és a jól olvasható -ágankénti- WLL szabvány szerinti teherbírás.

Fontos, hogy mivel a daru kapacitásából fakadóan nincs hatalmas mozgásterünk ilyen méretű és súlyú terhek mozgatásánál, így minimalizálnunk kellett a függesztés módjának magasságát.

Szakmai segítséget kértünk a H-ITB Emeléstechnika munkatársaitól, akik végül legyártották számunkra az áganként 8 méter hosszú kötelet. Emelés közben a kötélágak így 90° -os szögben fognak állni, ami 6 méteres magasságot jelent a kötés szempontjából.

CRSH4186

Kötélgyüjtő. 24.8 tonna teherbírással.

A kötél elképesztően erős, négyszeres biztosítással rendelkezik, hiszen a leggyengébb pontja -a kampók- négyszeres túlbiztosítással készülnek. Az ágakat alkotó kötelek még nagyobb terhelést is kibírnak. Hétszeres biztonsági tényezővel gyártják őket. Gyakorlatilag egy képzeletbeli 40 tonnás terhelésnél sem szakadhatna el ez a kötél.

Számunkra az a fontos, hogy ezzel az összeállítással biztonsággal tudunk 40 lábas konténerek szállításában, mozgatásában segíteni.

40ft-container

Raktárkonténer, irodakonténer daruzása (20 és 40 lábas):
06-30-9442-720
autodaruzas@gmail.com

A bejegyzés kategóriája: Általános Információk, Autódaruzás, Biatorbágy, Budaörs, Budapest, Daru, Daruzás, Dunaharaszti, Érd, Etyek, Gyúró, Képek, Martonvásár, Munkáink - Települések szerint rendezve, Páty, Ráckeresztúr, Referencia, Sóskút, Százhalombatta, Szerszámok, Tárnok, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru, Törökbálint
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.