Videók

Számunkra fontos, hogy megrendelőink megismerhessék a munkánkat és tevékenységünket és ennek a legjobb és leggyorsabb módja, ha megtekintik az autódaruzással foglalkozó sajátgyártású videósorozatunkat a YouTube Csatornánkon.

Berendezések Daruzása az Országos Meteorológiai Szolgálat részére:

DINPI – Madárkutató Kilátó Építése – Látványos Drónfelvételek:

Kukásautó Mentése Borulás Közeli Helyzetből:

14 Tonnás Hídmérleg Daruzása:

A daruzás egy látványos szakma, a  jövőben  is sok olyan médiatartalmat szeretnénk gyártani és közzétenni, amely vállalkozásunktól függetlenül is érdekes lehet azok számára, akik szeretik a nehézgépeket, a kamionokat és az autódarukat.

Rövidfilmek

Folyamatosan frissülő rövidfilm sorozatunk (lejátszási listába foglalt) megtekintéséhez, kérem kattintson az alábbi képre:

Korábbi Felvételek

A rövidfilmeket megelőző időszakban is készült néhány felvétel gépparkunkról. Az ezen filmeket tartalmazó lejátszási listát, az alábbi képre/linkre kattintva érheti el:

Gyűjtemények:

Más YouTube felhasználók olyan videóiból válogattunk össze egy csokorra valót, amelyek tanulságos baleseteket, szerencsétlenségeket mutatnak be:

Minden kisfiú álmodozik arról, hogy egyszer ilyen gépek közelében lehet.  Az igazat megvallva, sokunk felnőtt korára sem növi ki ezen szenvedélyét, és a mai napi lenyűgöz bennünket egy-egy ilyen hihetetlen gépcsoda.  A következő válogatás szóljon az óriásdarukról:

Néha a valódi életben is hatalmas koncentrációt és türelmet igényel a munkagépek kezelése, irányítása vagy éppen szerelése és karbantartása. Azonban vannak olyan rajongók, akik a munkájukon kívül is szívesen foglalkoznak a nehézgépekkel és időt, energiát nem sajnálva építenek modelleket, maketteket a témában. Íme egy rövidebb összeállítás ezen méretarányos csodákról:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük