Extra Erős Szerszámacél Emelőrudak Speciális Emelésekhez

A távtartóink mellett eddig is elérhetőek voltak emelőrudak különböző méretben. Átmérőben és hosszúságban, valamint teherbírásban is szoktunk tudni megfelelő megoldást kínálni. Például a 30-40mm vagy a 60-80mm közötti tartományban széles repertoárból tudunk válogatni, azonban a héten belefutottunk az abszolút nehézsúlyba.

110 mm átmérőjű speciális szerszám köracél.

Az egyik megrendelőnknek „holnap reggelre” volt szüksége az eszközökre, alig fél nap leforgása alatt leszerveztük, beszereztük és másnap reggelre a helyszínen volt, méretrevágva – köszönhetően egy másik, nagyon régi, jó megrendelőnk elképesztően gyors segítségének. 2 darab, 110mm átmérőjű, 300 cm hosszú emelőruddal tudunk segíteni, akár országosan is. Különlegesen erős szerszámacél köranyagot szereztünk be kifejezetten nagyon nagy tömegű gépek emeléséhez, amikor például a gép vázán lehet csak átfűzni az emeléshez szükséges rudakat/csöveket.

200 tonnás daru emel 25 tonnát az emelőrúdjainkkal.

200 tonnás daru emel 25 tonnát a mi emelőrúdjainkkal. A darut és a teherkötözést a megrendelőnk saját hatáskörben szervezte, pedig sok fejfájást és pénzt meg tudtunk volna spórolni a számára – így a képen az emelőkötelek sem a sajátjaink, azonban az emelőrudakat mi biztosítottuk az emeléshez. Eredetileg 90-120mm közötti rúdanyagot kerestek az emeléshez, amivel 16-18 tonnát terveztek emelni.

Teherkötözés – Emelőszerszám Bérlés: 06-30-4546-515

Én a legnagyobb -még biztosan használható- mérettel terveztem, így végül 110mm-es anyag mellett döntöttünk, abból viszont az egyik elérhető legerősebb, szerszámacél anyagot szereztük be, amelyből kifejezetten tengelyeket is gyártanak, így az egyik legideálisabb a feladatra. Szívós, erős, ellenálló. Szükség is volt a szokásos „Dávid-féle” túltervezésre, hiszen a helyszínen kiderült, hogy a gép nem 18, hanem 25 tonna – illetve a géptesten a furatok nem 120, hanem 140mm átmérőjűek, így jól jött, hogy nem a „soványabb” verzió mellett tettük le a voksot. Gond nélkül a helyére került a 25 tonnás géptest.

Az emelőrúd és a 200 tonnás.

Van egy nagyon egyedi hozzáállásunk a szakmánkhoz – és az élethez-, ami miatt nagyon sokan szeretnek velünk dolgozni és azzal is tisztában vagyok, hogy vannak, akiknek elsőre kicsit furcsa a stílus. Mégis az a tapasztalatom, hogy a ránk jellemző maximalizmus, precizitás, előre tervezés és felkészültség mindig aranyat ér, ha valakinél éppen erre van szükség a biztos sikerhez. Ha előre tudunk segíteni, akkor sok fejfájást meg tudunk spórolni, ha pedig már az utolsó utáni pillanatban vagyunk, akkor általában nagy terheket tudunk levenni a szervezők válláról.

Emelés szervezés – Tervezés: autodaruzas@gmail.com

Az emelőrudak viselték a terhet, de igazából a problémát ugyan az a hozzáállás oldotta meg, ami kevesebb mint 24 óra alatt beszerezte, méretre vágva a helyszínre szállította a megfelelő eszközt – úgy, hogy reggelre még az egyedi, saját logós, mérethelyes, gravírozott adattábla is ott virított a rudak mind a két végén, természetesen darabonként különböző színben.

A bejegyzés kategóriája: Budapest, Emelőrúd - Extra Erős, Emelőrúd - Köracél, Emelőrúd - Kötési Pont
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.