Százhalombatta – Faipari Gép Daruzása – Páros Emelés

Százhalombattán, egy nagyon régi, jó partnerünknél dolgozhattam egy nagyértékű, nagyon speciális emelési igényű gép daruzásán. A gépet hosszirányban nem volt szabad csak függőleges irányú erőkkel terhelni. A gyári emelési utasítás szerint csak két daruhorogra bekötve szabad emelni a masinát, ami alatt szintén gyári speciális emelőszerszám volt.

A sors fintora, hogy a gép alatt lévő csövek/rudak méretezése miatt, akár emelhettem volna az új emelőrúdjaimmal is, amit egy-két munkával korábban szereztem be – ezúttal mellékelte a gyártó, de ha bárkinek kell, akkor vannak „világverő” emelőrúdjaink is.

Ne maradj le a legjobb időpontokról, hívj most! 06-30-4546-515

200 tonnás daru emelt 25 tonnát az emelőrúdjainkkal.

Két daruval, szinkronban emeltem le végül a kamionról a terhet. Iszonyatosan fura érzés volt, ahogy édesapám elvesztésének második évfordulója környékén, az egyik gép a fényben, a másik az árnyékban emelte a közel 8-9 tonna egy-egy felét.

16 tonnás autódaruk dolgoznak teljes szinkronban.

Nagyon jól nézki munka közben a „nehéztüzérség” – még akkor is, ha igazából egy „egyszemélyes hadsereg”. Darunként egyetlen pozícióból emeltem le az autóról, forgattam be a daruk közé, majd toltam be a daruk orránál lévő épületbe a gépet. Kihívás és öröm egyszerre ilyen munkákban részt venni.

Daruzás – Százhalombatta – Ipari Park: autodaruzas@gmail.com

Daruzás – Százhalombatta

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Érd, Gépek Daruzása, Gépköltöztetés, Gépmozgatás, Százhalombatta
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.