Bérelhető – Vízszintes Lemeztábla Megfogó / Csipesz

Atyám garázsban tartott kincseiből ha Dunát nem is lehet rekeszteni, de egy közepes méretű emelőeszköz kölcsönző üzletágat fel lehet építeni. A kútgyűrűfogó csipeszünk is valahonnan a szakmában eltöltött 46 év ködös múltjából bukkant elő, de a most bemutatni kívánt lemeztábla megfogó csipeszünkbe is szó szerint belebotlottam…

Lemez megfogó csipesz. Van belőle egy komplett 4 darabos szett.

Kell? Hívj fel: +36-30-4546-515

A fájó, sajgó sípcsontomért kárpótolt, hogy egy komplett szett megfogó került elő, ami különösen szerencsés, ha az ember ezeknek a bérbeadásával -is- foglalkozik. Egy „pofa” egy tonnát képes megemelni, de a négyes szett csak egyben használható, viszont egy már akár egy 4 tonnás táblát is képes megemelni, ami akár 5-6 centi vastag is lehet elméletben.

Bérelhető Vízszintes Lemezfogók.

Nem egy „gagyi” megoldás, ebben még van anyag, ahogy szokták mondani. Magyar gyártmány. Ha minden igaz, akkor a valamikori Mezőgép gyártmányú kazánok nyersanyagait mozgatták vele… …valamikor 30-40 évvel ezelőtt. Bérelhető történelem.

Emelőeszköz Bérlés: 06-30-4546-515

Egyedi raklapokra válogatjuk szét az egyes bérelhető eszközeinket.

Van egy remek lakatos kollégám, aki idén vált a csapat részévé, ő vette kezelésbe esztétikailag, az egyébként funkcionálisan remek állapotú eszközöket. Szintén az ő keze munkáját dicsérik azok az egyedi paletták, amiken az eszközöket tároljuk. Cseresznyefa színre lakkozva, horgonyzott adattáblákkal. Én kitalálom, ő megalkotja, te kibérelheted…

Friss dokumentációt, biztonsági matricákat kaptak az eszközök.

Ha tábla lemezt kell mozgatni és éppen nincs hozzá eszköz, hívj fel, segítünk, akár daruval, akár csak az eszközzel. A biztonság megfizethetetlen, de nálunk bérelhető!

Írj, segítek: autodaruzas@gmail.com

Nézd meg a többi eszközünket is! Van saját fejlesztésű szendvicspanel megfogónk!

Panelfogó Bérlés: 06-30-4546-515

 

A bejegyzés kategóriája: Egyéb, Lemeztábla Megfogó
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.