Bérelhető Eszközök – Kútgyűrű Megfogó Csipesz – Kútgyűrű Daruzása

A családi házunk garázsa gyerek fejjel is a kincsek végeláthatatlan tárháza volt, ami akkor azt jelentette, hogy kedvemre barkácsolhattam magamnak bármit régi csapágyakból és csavarokból, a kisautótól a hordozórakétáig. Ma már összetákolt matchboxok helyett olyan „apróságok” születnek a kezeink között, mint az egyedi, műbizonylatos panelfogóink.

A biztonság megfizethetetlen! …de nálunk bérelhető! 06-30-4546-515

Az országszerte bérelhető panelfogó megoldásunk. Saját fejlesztés.

Apu és a garázs képes a mai napig meglepetéseket okozni. Beszélgettünk és szóba került, hogy szeretnék venni kútgyűrű megfogót, mert lenne rá igény és remekül lehetne vele bővíteni a megfogókból álló termékpalettát. Fejvakargatás, félmosoly, bajuszpödrés –  „Várj egy kicsit fiacskám!” mondta apu, majd eltűnt a régi dobozok között.

Daruzás – Tervezés – Szervezés – Emelés: autodaruzas@gmail.com

Öt perccel később egy kis lánc csörgés kíséretében megjelent egy kicsit ütött-kopott megfogóval, aminek a festésen kívül semmilyen más problémája nem volt.

Nekem leesett az állam, hogy a szakmában töltött 40 év alatt mennyi mindent szerzett be és a rákövetkező estén kicsit ki is pofoztam, szóval most van egy szép és hibátlan, minden kritériumnak megfelelő, bérelhető kútgyűrű megfogó csipeszünk.

Bérelhető Kútgyűrű Megfogó Csipesz: 06-30-4546-515

 

A bejegyzés kategóriája: Bérelhető Eszközeink
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.