Haas CNC Megmunkálóközpont Daruzása és Görgőzése

Haas CNC Daruzása és Telepítése – 2020

A sikerhez kell egy jó csapat! – Ez jut eszembe a képről! A háttérben a Tátra autódarunk.
…egyrészt méltóképpen megünnepeltük Mick Schumacher jövő évi F1-es szerződését – a Haas Ferrari csapattal fog versenyezni… Mi pedig éppen -véletlenül- Haas CNC megmunkáló központokkal birkóztunk tegnap. Daruztunk és gépet telepítettünk.

Speciális Daruzás – Gépmozgatás: 06-30-4546-515

Lassan a családi címerünkké válik a teleszkópos távtartó gerendán pihenő láncos, karos emelő. Mások szerint az óvodában is ez volt a jelem. Szerintem pedig egyszerűen ezek miatt nem alszom éjszaka. :)

Másfelől büszke vagyok arra, hogy egy ilyen folyamatot akár teljes egészében saját csapattal, akár együttműködésben is képesek vagyunk kompletten levezényelni. Adott egy nagy értékű gép, különleges kötési igénnyel, változó kötélhosszal, távtartóval, magas súlyponttal -gyárilag 10mm-re kiszámolt kötélhosszokkal-, amit képesek vagyunk úgy leemelni, hogy kiegészítjük az emelési utasítást plusz biztonsági elemekkel, majd hozzuk a saját görgőinket, emelőinket -különböző kialakítással- és szépen lassan begurítjuk a helyére a gépet.

Kérj ajánlatot: autodaruzas@gmail.com

A Haas gépek daruzása előtt, korán hajnalban már kipipáltam egy önmagában sem egyszerű speciális daruzást, halmozom az élvezeteket, de rugalmasan próbálok helytállni mindenhol.

Hatalmas tisztelet a minket segítő csapatnak, egy nagyon ütőképes emberekből álló „brigád” verbuválódott össze tegnap a közös cél érdekében, ami hatalmas segítség volt, mert már aznap túl voltam egy másik speciális emelésen. Igen, a 7.30-as kezdés nekem már a második cím volt aznap. Rugalmasság, precizitás, rock’n’roll!

Fejvakargatás helyett:
Teherkötözés: 06-30-4546-515

Az új cseresznyefa színre lakkozott szerszámos palettáink a Mitsubishi L200-as pick-up platóján, illetve a közel 35 MFt értékű Haas CNC a kamion platóján. 

Hatalmas arzenál állt össze a kezünkben célszerszámokból, egyedi eszközökből, kisebb-nagyobb lakatos- és fém-ipari szerszámokból, amiket igyekszünk megfelelően tárolni, megbecsülni és kihasználni.

A bejegyzés kategóriája: "Daru" + "Gépmozgatás", Autódaruzás, CNC Gép Daruzása, CNC Gép Telepítése, Csarnokon Belüli Daruzás, Daru, Daruzás, Diósd, Élhajlító Gép Daruzása, Emelés Irányítás, Emelés Távtartóhimbával, Emelési Asszisztencia, Emelési Terv Készítése, Érd, Fröccsöntőgép Daruzása, Gépek Daruzása, Gépköltöztetés, Gépmozgatás, Gépszállítás, Teherkötözés
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.