Budapest – DPC – Légtechnikai Berendezés Daruzása

December első napján, fogcsikorgató hidegben, már korán hajnalban, a telihold fényében munkához készülődött a 16 tonnás autódarunk. Egy nagyon régi és kedves megrendelőnk számára „indultunk csatába” a Dél-Pesti Centrumkórház területére. Megtiszteltetés.

Daruzás – Érd – Budapest: +36-30-4546-515 – hívj fel most, azonnal segítek!

December – 2020 – Telihold – A farkasok helyett a darunk „ugatja a holdat” a hajnali hidegben.

A légtechnikai berendezések daruzása úgy forrt össze a nevünkkel, hogy észre sem vettük. Szépen lassan az egyedi tervezésű távtartóink, a célszerszámaink nevet és teret követeltek maguknak a letisztult, tankönyvi felépítésükkel. Megszámlálhatatlan esetben segítettek országosan. Volt, hogy éjfélkor kellett kinyitnom a telephelyet, mert azonnal kellett… Volt.

Emelésirányítás – Teherkötözés – Távtartó Bérlés: autodaruzas@gmail.com

Toronydaru dolgozik a mi eszközeinkkel. Távtartó minden esetre.

Így amikor megkerestek, hogy egy különösen nagy értékű légtechnikai eszközt kell emelnünk, csuklóból, raktárról tudtam rá megoldást kínálni, hiszen rendelkezésre áll a méretre állítható távtartó rendszerünk -ami egy speciálisan optimalizált eszközökből álló család- és a kifejezetten erre a célra vásárolt emelőrúd garnitúrából is volt „pont méret”.

Légtechnikai eszközök daruzása – emelése – speciális teherkötözés: 06-30-4546-515

Daruzás – Budapest – 2020 / Dél-Pesti Centrumkórház

Büszke vagyok rá, amit a részben saját tervezésű, részben saját gyártású eszközeink tudnak. Őszintén szólva sokszor nézem mások megoldásait és azt, ahogy próbálják ugyan azt a problémát megoldani, több -de inkább kevesebb- sikerrel. Sok szenvedést, kínlódást, „pókháló” kötést, fejfájást látok, rengeteg „majdnem balesettel”. Alapok nélküli kártyavár…

Sosem fogom elfelejteni az egyik első munkánkat a távtartókkal – az olvasáshoz kattint ide.

2017 – Szeged – Műjégpálya / Munkában a távtartó rendszerünk.

Évek munkája van ezekben az eszközökben, évtizedek tapasztalatával.
Szólj, ha olyan valamit kell emelni, ami drágább, mint a házad,
csak foglalj időben időpontot, nem maradj le:
06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, DPC - Dél-Pesti Centrumkórház, Folyadékhűtő Daruzása, Gépek Daruzása, Gépköltöztetés, Hőcserélő Daruzása, Képek, Távtartó Himba
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.