Daruzás – Szigetszentmiklós – Leshegy – Totemoszlop Emelése

A daruzás egyik legszebb része, amikor egy terv a valósággá válik. Kevés annál jobb érzés van, mint amikor valami “centire” ki van számolva és mégis működik a dolog. Súlyban, méretben és manőverezésben is kihívás volt a kezdetben 15 -később 17- méteres, kb. három tonnás “totemoszlop” emelése. Ismét egy olyan daruzás, ahol nem hibázhattunk.

Daruzás – Szigetszentmiklós / Halásztelek / Leshegy Ipari Park :  06-30-4546-515

Az eredeti állapot. A “toldó” még a földön, az oszlop még a helyén. A daru emelésre kész.

Első látásra mindig furán hat, amikor az egyik talpalófánkkal a hónom alatt elkezdek lépegetni, méregetni, majd egyszer csak lerakom jelzésnek, egyfajta saját támpontnak, majd a kollégánk jön a daruval és pontosan oda áll, ahova kérem. Nem arrébb egy kicsit, vagy idébb 3 centiméterrel. Pont oda. Talpalunk, szerelünk, emelünk és a végén… …siker.

Kérj ingyenes szaktanácsot és/vagy ajánlatot! Ne maradj le! autodaruzas@gmail.com

A nagylátószögű fotón jól láthatóak a méretek. Nem sok a hely, de több, mint elég…

A fenti fotón jól látható, hogy maximum 10-20 centi (igazából talán még annyi sem) játékterünk maradt például a gém és az oszlop között. Sok pici apróságon múlik egy sikeres emelés. Az egyik ilyen az előretervezés. Nincs mindig szükség 3D-s szimulációra, egy egyszerű skicc is sokkal-sokkal jobb mint az improvizálás. Nincs idegeskedés, stressz.

Ismerd meg a hétköznapjainkat! Kattints ide és kövess minket Facebookon!

Munka közben, az emelés után. Egy kosaras emelő dolgozik, hogy oldja a darunk köteleit a totemről.

Ezzel az emeléssel felülmúltuk az eddigi házon belüli rekordunkat. Súlyban és méretben is  ez volt a legnagyobb általunk emelt “totem” vagy reklámoszlop, pedig az érdi Burger King emelése sem volt hétköznapi mutatvány.

Kérj ingyenes, részletes ajánlatot, használd az “Árajánlatkérés” menüpontot!

Autódarunk emeli az új gyorsétterem reklámját Érd központjában.

Több éve -az Érdi Ipari Park területén- volt egy hasonló, igencsak kiszámolt emelésünk, de akkor még a kisebb gépünk emelt egy kisebb oszlopot. Azóta -ha nem is látványosan- de mi is sokat fejlődtünk és ez még csak a kezdet… Hívj bátran, segítünk: 06-30-4546-515

Visszatekintés: kisebb daru, kisebb oszlop. Azóta minden megnőtt.

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Képek, Leshegy Ipari Park, Munkáink - Települések szerint rendezve, Szigetszentmiklós, Totemoszlop Állítás, Vasszerkezet Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.