Autódaruzás – Érd – Daruzás – Reklám

Érden dolgozhattunk a 16 tonnás autódarunkkal az épülő Burger King legnagyobb reklámoszlopának felállításán. Nagyon látványos képeket készíthettem a munkáról.

STRT0208web

Borongós időben kezdtük el az összeszerelést, több darabból épült fel az oszlop. Édesapám az első elemet emeli le a kamionról.

A legnagyobb fogás, egy 12 méter magas, kb. 3 tonnás „gerenda” volt, amit fekvő pozícióból állítottunk fel az autódarunkkal.

Autódaruzás – Érden és környékén: 06 30 9442 720

STRT0283rs

A kosaras autó, az „érdi darus” és az érdi menetrend szerinti buszjárat egy képen.

Ismét egy olyan feladat volt, ahol össze kellett hangolni a kosaras emelő és az autódaru munkáját, amit annak ellenére sikerült praktikusan megoldani, hogy szűk volt a hely és nagy kinyúlásra volt szükség mind a két gép részéről. Igény esetén összetett emelési helyzetek komplett szervezését is vállaljuk, részletes információ: autodaruzas@gmail.com

STRT0240rs

Ritkán van lehetőségem felülről fotózni az autódarunkat.

Fokozott figyelemmel kell eljárni, ha két gép munkáját kell összehangolni.

DCIM111GOPRO

Egy újabb fotó a magasból. Ez nem a szerelőkosárból készült, hanem a horogra szerelt élőképes kameránkkal, amit a kezelő folyamatosan nyomon tud követni a kezelőfülkéből.

A darukezelő dolgát nagyban megkönnyíti a horgon lévő élőképes kamera. Az utolsó elemet az autódaruval „targoncázva” szállítottuk a helyszínre, kb. 150 méteres távolságból, a gépkönyvben előírt módon, irányító kötelekkel, a megfelelő biztonsági zónák kialakításával. Közben folyamatosan láttam a vezetőfülkéből a kamera képén, hogy mi történik mögöttem. Biztonságosabbá teszi sok szempontból a munkánkat.

snap

Animáció – A gépünk akár 4 tonnát is vihet „lábon” maga mögött, ezúttal csak 300 kg volt a teher.

A gépünkön több szett vezetőkötél van, a legkülönbözőbb hosszúságokban, így a munkánkat segítő embereknek nem kell egy pillanatra sem a teher útjában, a daru közvetlen veszélyzónájában tartózkodni, akkor sem, ha egyébként vállmagasság alatt megfogva kísérhetnék a terhet. A munkaterületet szalaggal határoljuk.

STRT0257rs

Az utolsó emelés előtt, a legnagyobb elemmel „targoncázva” felvettük a végleges pozíciónkat.

A legkülönbözőbb emeléstechnikai problémákra tudunk biztonságos, gazdaságos megoldásokat kínálni. Ha nem azonnal van szükség darura, akkor az „Árajánlatkérés” menüpontban egyszerűen felveheted velünk a kapcsolatot.

STRT0211web

„Drive In” – a táblán „7-24” szerepel, mi viszont „0-24” dolgozunk, ha kell „7/7”.

Autódaruzás – Daruzás – Emeléstechnika:
– Érd – Budaörs – Biatorbágy – Ercsi – Százhalombatta-
06 30 9442 720
autodaruzas@gmail.com

 

 

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Érd, Kosaras Emelés, Páros Emelés, Reklámtábla emelése, Totemoszlop Állítás
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.