Daruzás – ÁTI Sziget Ipari Park – Autódaruzás

Az új év egyik első munkája az egyik kedvenc helyszínünkre szólított minket.
Az ÁTI Sziget Ipari Parkban sokat dolgoztunk az elmúlt években. A legkülönbözőbb cégeknek, a legkülönlegesebb dolgokat emeltük már itt a darunkkal. A „sima” konténertől a valamikori haditechnikáig lógott már itt nagyon sok minden az  autódarunk horgán.

Autódarunk várakozik az ÁTI Sziget Ipari Park előtt.

Daruzás – ÁTI Sziget Ipari Park: 06-30-4546-515
(Hívj most! Ne maradj le a szabad időpontokról! Visszahívlak, ha nem tudom felvenni!)

A fotón tetten érhető pár apróbb módosítás a gépünkön. Az elmúlt év végén annyi új munkalámpát, helyzetjelzőt szereztünk be, hogy csak lassan haladunk a felszerelésükkel, de ha van valami, ami megéri a ráfordítást, akkor ezek a kicsi apró fejlesztések azok.

Az autódarunk a fény az éjszakában! A biztonságos daruzás egyik kulcsa, hogy sötétben is -akár több nézőpontból- tökéletesen legyen megvilágítva a munkaterület.

Mind a két darunkon lassan annyi az egyenként, külön-külön kapcsolható munkalámpa, hogy zongorázni lehet a kapcsolókon a kezelőfülkében.

Kérj ajánlatot e-mailben: autodaruzas@gmail.com 

Az „ÁTI Sziget” tábla előtt a darunk. A mai napig ez a gép jelenti az egyik leggazdaságosabb megoldás a környéken. Hiszem, hogy ár/érték arányban ezek a daruk -és a mi szolgáltatásunk- a legjobb választás.

Szívünket-lelkünket beleépítettük ezekbe a gépekbe az elmúlt években és rengeteget dolgoztam azért, hogy a szolgáltatásunk minősége is megközelítse -vagy akár bizonyos szempontok szerint- át is ugorja a nagy cégek, nagy gépeinek, nagy hátterével nyújtott nagy-nagy „csomagjait”. Néha kölcsönösen megéri „kicsiben” gondolkozni. -már ha ez az.

Kövess minket Facebookon, ismerd meg a hétköznapjainkat: Kattints ide!

A hatalmas ipari park egyik épülete előtt az autódarunk.

Érdekesség, hogy ugyan itt van egy fotóm, amin pár éve édesapám áll akkor még a 16 tonnás darunk előtt. Szép emlékek. Ezúttal apu és a másik gép is itthon maradt, de ezek a pici apró érdekességek mindig eszembe juttatják, hogy miért is csinálom ezt az egészet.
Aki tudja mit jelent életben tartani egy családi vállalkozást, az tudja, hogy miről beszélek.

Daruzás – Szigetszentmiklós – Halásztelek: 06-30-4546-515

Édesapám évekkel korábban ugyan azon a munkaterületen a 16 tonnás darunkkal.

Annyi minden változott azóta, rengeteg mindenben sikerült szinteket lépni. Nem külsőségekben, látszólag nem nagy a különbség a két fotó között, de a vállalkozásunkkal együtt nőttem fel én is és ha belegondolok, hogy mennyivel másként működünk ma, mint akár csak 2 éve, akkor azt kell mondanom, hogy minden perce megérte a munkának.

Ingyenes szakmai tanácsadás: autodaruzas@gmail.com
vagy hívj fel, ha tudok segítek:
06304546515

A bejegyzés kategóriája: ÁTI-Sziget Ipari park, Autódaruzás, Daru, Daruzás, Dunavarsány, Képek, Konténer Daruzása - 20 lábas, Tátra 148 - CKD - 20 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.