Ponyva Csarnok Daruzása – Dunavarsány – Tatra Autódaru

2018-ban a 20 tonnás darunk két nap alatt összerakta (az akkori blogbejegyzésért kattints ide), majd 2024-ben a 16 tonnás 1 nap alatt „átköltöztette” a 10 keretállásos, 42 méter hosszú ponyvacsarnok vázszerkezetét Dunavarsányban.

A 20 tonnás darunk 2018-ban.

Daruzás – Érd – Dunavarsány: 06-30-4546-515

Azóta sok mindenről másképp gondolkozok. Időközben „egyszemélyes hadsereg” üzemmódra váltottam – egyelőre egy kicsit besokaltam a több fős vállalkozás építésétől. Jobban élvezem, hogy még csatárként játszhatok, mint amikor edzőként irányítottam a saját kis „mini” csapatomat és az a vicces, hogy nem sokkal romlott a gólarány, sőt…

A Tátra autódarunk 2024-ben, Dunavarsányban dolgozik.

Talán kicsit később, egy stabilabb történelmi időszakban még lesz lehetőségem és kedvem megmutatni, hogy mire vagyok képes kapitányként… – addig maradnak az olyan apró örömök, mint amikor két napos munkára készülsz „három napi hideg élelemmel” – de már az első nap otthon uzsonázol… Jó csapat, jó gép – így lehet haladni.

Kérj ajánlatot most! autodaruzas@gmail.com

Targonca üzemmódban a Tátra daru.

Terepváltó lassú fokozatban, sebességváltó 1. sebességben, a teher vízszintesen, a daru sík talajon és mi szépen lassan felvettük a talpakat és átcammogtunk az 5 darab 7×10 méteres keretállással a telephely egyik feléből a másikba. Érdekesség, hogy a Tátra ideális esetben akár 4 tonnával is „targoncázhat” maga mögött – persze ideális esetben, megfelelő talajviszonyok között.

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Dunavarsány, Egyéb, Sátor Szerkezet Daruzása
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.