Daruzás – Százhalombatta Ipari Park – Hőcserélő

Rengeteg idő, energia és nem kevés pénz ráfordítása után lassan újra „méltó régi nagy híréhez” a 16 tonnás autódarunk. Nem csak új abroncsokkal és új festéssel a fülkén, hanem rengeteg motorikus és szerkezeti javítással is próbáltam szebbé és jobbá tenni.

Új fényezés a vezető fülkén. – az első emelés a legújabb ráncfelvarrás óta.

Persze iszonyatosan kettős érzések vannak bennem. Egyrészt közel 8-10 éve az első felújítása alkalmával nagyon magasra tettük a lécet. Éjjel-nappal azon dolgoztunk, miután 2013 év végén megvásároltuk – mint ahogy a 2013-as év végi összefoglalómban ide kattintva olvasható-. 

Ne maradj le az utolsó időpontokról az évben: autodaruzas@gmail.com

Szinte napra pontosan 10 éve érkezett haza a vezérgép.

10 éve nyugodt körülmények között, a családi házunk udvarán kezdtük el az építését, a mostani ráncfelvarrás ezúttal a többi munka mellett -igaz már az új telephelyen-, de nehezebb feltételek mellett készült. Például régen a 380 voltos, szintén ipari műemlék jellegű, 500 literes Defém kompresszorunkról fújtuk, ezúttal ipari áram hiányában járó motorral, a saját légtartályáról „fényeztem” – de már egyszerűen nem lehetett tovább húzni a dolgot. Így is az utolsó pillanatban sikerült befejezni, utána több napig szakadt az eső.

Új „fényezés” a fülkén, készül az „út” a telephelyen, pakolászunk…

Erőn felül építgetem, viselem gondját a meglévő eszközöknek. Meghoztam pár nehéz döntést, túl vagyok néhány nagyon nagy nehézségen, de legalább haladnak a dolgok.

Daruzás – 06-30-4546-515 – Kérj ajánlatot most!

A bejegyzés kategóriája: Egyéb, Hőcserélő Daruzása, Százhalombatta
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.