Volvo Hybrid, Csuklós Busz Daruzása – Páros Emelés

Kápolnásnyéken dolgozhattam egyszerre két daruval, egy különleges feladat megoldásán. Folyamatosan keresem a saját határaim, és bár még nem értem el őket, erről a pontról már látszódik a messzeségben az vonal, amit egyedül nem szabad átlépni, ha a munka összetettségét, nehézségi fokát és a felelősségvállalást nézem.

Volvo Generon típusú hibrid hajtású csuklós busz speciális emelése két daruval.

Volvo Generon típusú hibrid hajtású csuklós busz speciális emelése két daruval.

Két gép egy kézben: páros emelés saját magammal, „egyedül”. Egy 18 méter hosszú, kb. 18 tonna súlyú, háromtengelyes, csuklós buszt emelhettem fel a szállító trailerre. Két daruval és három darab -a védjegyünknek számító- részben saját fejlesztésű, részben saját gyártású, műbizonylatos távtartóval emeltem meg.

Daruzás – Speciális Emelések – Busz Daruzás:
06-30-4546-515

Cs

Csuklós busz emelése két autódaruval, precízen kivitelezett teherkötözéssel.

Összesen 18 darab körkötél bevetésével emeltem, amelyek összeadott hossza 66 méter volt. Természetesen megfelelő teherbírással és különböző hosszúságokban. Összesen 22 darab félszemet és 4 kis darab horgot használtam. A busz emelése fokozottan kockázatos, egyetlen oldalablak közel 1.500.000 Ft – ha megreped. Erre 6 esetben is lehetett volna példa, hiszen összesen 6 kötélág fogta közre a buszt, ha a távtartó himbák alatti kötést nézem. Fantasztikus volt a csapat, nagyon jól lehetett velük együttműködni.

Kérj ajánlatot most azonnal, ne maradj le a szabad időpontokról:
autodaruzas@gmail.com

Új emelőeszközök. Nem engedek a minőségből, biztonságból.

Rengeteg előkészület, sok előretervezés és maximális koncentráció a legfontosabb pillanatokban. Azt hiszem ezeknél az emeléseknél elsősőrban lelkileg kell „elbírni a terhet” és csak azután jön a technika. Te be mernéd vállalni -egyedül? Ismét jól vizsgázott mind a két 16 tonnás… A buszon semmilyen sérülés nem keletkezett.

A bejegyzés kategóriája: Busz / Csuklós Busz Daruzása, Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.