Érd – A Városi Karácsonyfa Daruzása -2022

Idén sokáig kérdéses volt, hogy állítunk-e egyáltalán karácsonyfát a központban. Számomra ez személyes kérdés is volt, hiszen nálunk családi tradíció a városi karácsonyfa felállítása, amit évtizedek óta mindig édesapám és a bátyám emelt a helyére. Nem tudtam elképzelni, hogy pont ebben az évben, -ennyi rossz után- törjük meg a hagyományt.

A világjárvány, az energia válság és édesapám elvesztése után úgy voltam vele, hogy lehet lesz olyan család ahol a fa alatt lesz kevesebb, lesz, ahol a fa körül leszünk kevesebben, de a szeretet ünnepén nem hiányozhat a feldíszített karácsonyfa a városközpontból.

A sors és az élet úgy hozta, hogy az elmúlt évek legnehezebb kiemelését kellett hiba nélkül kiviteleznünk. Burkolt és szigeteletlen vezetékek tengeréből kellett egy irányított döntéssel kivágnunk a később a városközpontban felállított gyönyörűszép ezüstfenyőt.

Az ÉrdMost -ide kattintva elérhető- cikkében további részletek.

Idén egyfajta felajánlás keretében végeztük a munkát, a mi részünkről kereken nulla Forint a számla végösszege. Jó érzés volt, hogy ahogy én próbáltam támogatni a jó ügyet, úgy segítettek nekem is a barátaim és a családom.

Köszönjük mindenkinek a segítséget!

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.