Csepel Szabadkikötő – 4 Tonnás Úszóplatformok Daruzása

„Back In Business” – mondhatnánk, sok nehézség után egy számomra nagyon kedves helyszín felé vitt az utam a 16 tonnás darunk volánja mögött.

Csepel Szabadkikötő – Nagy munkában a 16 tonnás autódarunk.

Daruzás06-30-4546-515

Az elmúlt időszak rengeteg változást hozott magával, de újra „páros lábbal állunk a gázon”! A megszokott „jobb lábam a gázpedálon, a bal lábam a jobb lábamon” stílusban…

🟢 Alapvetően változik a gazdaság működése és ezáltal szépen lassan a mindennapjaink is. Megtanuljuk értékelni, azt amink van, illetve azt, ha egy termék és szolgáltatás egyáltalán elérhető.

Látszólag eltörpul a darunk a platformok mellett.

🟢 A KATA szabályok változása után talán újra nagyobb megbecsültsége lesz annak, ha valaki egyéni vállalkozó.

🟢 7 hónappal Édesapám halála után mi is újra teljes erővel próbálunk visszarázódni a régi ritmusba, magunk mögött hagyva egy átmeneti időszakot, az összes fájdalmával, nehézségével.

🟢 Büszkeség tovább vinni azt a vállalkozói hozzáállást, szemléletet amiben felnőttem – még akkor is, ha ez most egy nagyon kemény történelmi korszak.

🟢 Az elmúlt hetekben túlvagyunk egy motorfelújításon is. A „vezérgép” egy hűtés gondból fakadóan, felkenődött dugattyúval is befejezett egy munkát, majd még másnap elvégzett egy szintén komoly emelést – úgy, hogy egy hengerben gyakorlatilag megszűnt létezni a „kompresszió”. A „haditechnika” előnyei…

Új hüvely-dugó páros a léghűtéses V8-ban.

🟢 Azóta új hüvelyt, dugattyút kapott a léghűtéses V8 – amit saját kezűleg szedtünk szét és raktunk össze. Volt hozzá mindenből tartalék alkatrészünk, itthon, polcon.

🟢 Jól vizsgázott, bízva az elvégzett munka sikerességében kapásból a második munkáján 4 tonnás, 6 méter hosszú úszóplatformokat engedtem vele 10 méteres mélységbe a Csepeli Szabadkikötőben, ahol a legapróbb műszaki hiba is nagyon durván megbosszúlta volna magát.

✅ Ha szeretnétek velünk dolgozni, a szokásos elérhetőségeinken megtaláltok minket!

A bejegyzés kategóriája: Csepel, Csepel Művek, Úszóplatform Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.