Födém Megerősítés – „H” Gerendák Daruzása – Új Csörlő

Toronydaru fűz be „I gerendákat” a mi eszközeinkkel a volt Corvin Áruház épületébe.

Teherkötözés – Emelésirányítás: 06-30-4546-515

Néha nehéz eldönteni, hogy a megfelelő eszközön, a rutinon, a jó terven, egy jó ötleten, jó megoldáson vagy esetleg éppen a felkészültségen, jó kommunikáción múlik-e egy-egy mini projekt sikere…

Végülis, ha adott mind, akkor nem is kell ezt a kérdést mindenáron megválaszolni – egyszerűen csak csináljuk, mert mi így szeretjük.

Speciális Födém-megerősítések Daruzása: autodaruzas@gmail.com

Munkában a legkisebb darunk, „Dragon”.

Kis daru nagy munkája! A régi Corvin Áruház épületében emelhettünk ‘H’ gerendákat a helyére, az áttört födémen keresztül. Összesen 3 emeleten, 6 gerendát pozícionáltunk a helyére. Olyan eszköz kellett, ami kellően könnyű, hogy elbírja az alig terhelhető födém, de megfelelően erős, hogy elbírja a ~300kg-os gerendákat.

Az áttört födémen keresztül emeltük a gerendákat.

Így aztán leporoltuk „Drag-on”-t, a legkisebb darunkat. Felpattintottunk rá egy kategóriájában brutálisan erős, új csörlőt.

Pont befért a teherliftbe összeszerelve, de azt is bebizonyította, hogy modulárisan is „szét lehet kapni” és darabokban le lehet vele sétálni, ha már éppen lejárt a lift kezelő munkaideje… Görgőket is adtunk a gerendák épületen belül történő mozgatásához. Egyszerűen megfogalmazva: probléma megoldva.

A bejegyzés kategóriája: Corvin, Csörlő - 500kg/12m - 1t 6m, Födémmegerősítés Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.