Törökbálint – Levegőztető Elemek Daruzása

Törökbálinton dolgozhattunk a 16 tonnás autódarunkkal. Szennyvíztisztításhoz használt, rozsdamentes „levegőztető-elemeket” emeltünk le a szállító kamionról.

Szennyvíztelep berendezéseinek daruzása. – Törökbálint, 2021.

Sokat dolgoztunk együtt vízügyi szakemberekkel. Azóta a közös munka eredményeképpen kicsit mi is beleláttunk a különböző problémás esetekbe és részben megoldást is tudunk rá kínálni. Akár üzem alatt lévő tisztómedencékből is képesek vagyunk tárgyakat kimenteni.

Vízművek – Üzemzavarelhárítás – Érd – 2014.

Adott esetben a medence „feltérképezéséhez” is tudunk eszközt biztosítani. Kidolgoztunk egy megoldást, amivel le tudjuk tapogatni a különböző ipari medencéket. Akár egy csippetnyi kutató-mentő munkával és szonártechnikával is meg tudjuk támogatni a munkánkat. Sokat segítenek az eddigi tapasztalatok.

Szonár Technika. A zavaros vízben is megtaláljuk, amit keresünk…

A legegyszerűbb feladatoktól egészen az egyedi tervezést igénylő, komplex daruzási és emeléstechnikai munkákban is tudunk segíteni: autodaruzas@gmail.com 

Daruzás – Törökbálint – Szennyvíztelep – 16 tonnás autódarunk.

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, CKD AD 160, Daru, Daruzás, Emelési Terv Készítése, Gépek Daruzása, Képek, Szonártechnika, Tátra 148, Törökbálint, Üzemzavar Elhárítás Autódaruval, Vízügyi Berendezések Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.