2021 – Minden változik, a lényeg nem!

Az új év, a rengeteg új szabály és körülmény teljesen új hozzáállást követel sok oldalról.
A vállalkozásunkat, vagy lassan inkább a vállalkozásainkat úgy alakítottuk át édesapámmal, hogy közben sikerült a személyes céljainkat is kristály tisztán megfogalmazni. Megfontoltan megyünk tovább a kitűzött célok felé.

Élhajlítógép Daruzása – 16 tonnás autódaru – ÁTI-Sziget Ipari Park. 2021.

A tevékenységünk központjában továbbra is a daruzás, autódaruzás áll a meglévő klasszikus, veterán gépparkunkkal. Személyes célom a lehető legméltóbb módon továbbvinni azt, amit édesapám felépített szakmailag, üzletileg. Korrektség és biztonság.

Daruzás: 06-30-4546-515

Konténer Daruzása. Besnyőn várakozik az egyik autódarunk.

30 éves koromra sok emberért vállaltam felelősséget. Jelen pillanatban szinte egyedül, egyetlen forgalomban lévő géppel gondoskodom a szüleimről, a mindenkori alkalmazott(ak)ról, a vállalkozás dolgairól, jelenéről és jövőjéről. Nagy erő, nagy felelősség.

Életem egy képben. Daru – Mérleg – Távtartó szentháromság a Felelősség – Biztonság – Produktivitás háromszögben.

Végiggondolva az elmúlt éveim arról szóltak, hogy mit tudok ráépíteni az édesapámtól kapott alapokra. Rengeteg fantasztikus dolgon vagyunk túl együtt.

A saját fejlesztésű, legkisebb távtartóink.

Az első nagy durranás a saját távtartó rendszerünk kifejlesztése, megálmodása, tökéletesítése volt. A fotón a legkisebb változat. Univerzális, rengeteg kicsi apró finom titokkal, amit nem lehet lemásolni. Kehelynyak fordítástól kezdve a szendvicspanel…

Távtartó Bérlés – Teherkötözés: autodaruzas@gmail.com

Szendvicspanel Megfogó és egyéb emelő eszköz bérbeadás.

Jut eszembe, meséltem már, hogy mi fejlesztettük ki, gyártjuk és adjuk bérbe az ország egyik legjobb, legegyszerűbb szendvicspanel megfogó célszerszámait?

Mindenki hülyének nézett, amikor elkezdtem, idén külön vállalkozást hoztam létre ezen eszközeink bérbeadására, hogy még kedvezőbb feltételekkel tudjuk kiszolgálni a bérlőinket. Érdekel? Hívj: 06-30-4546-515 vagy írj: autodaruzas@gmail.com

Csak minőségi eszközökkel dolgozunk.

A daruzás és emelőeszköz bérbeadás (akár 10 tonnás darumérleget is bérelhetsz tőlünk) mellett, az ipari berendezések telepítése, görgőzése, mozgatása az, ami egyértelműen az én személyemhez köthető. Több tonnányi célszerszámmal vagyunk felkészülve minden esetre.

Az emelők, a görgők, a színpad, az egyedi stabilizátorok, a szakmai irányítás… Ezek vagyunk mi. Kaposváron dolgoztunk.

Néha elég komoly műszaki kihívások tudnak adódni és ilyenkor sok esetben egyszemélyben tudok elég komoly segítséget nyújtani. Ha egy kézben tudsz daruzni, irányítani, megtervezni a teherkötözést, eszközt adni vagy gyártani hozzá és még a helyére is görgőzöd – mint ezt egy kis családi vállalkozás keretein belül… Az nem rossz.

Gyors, precíz. Erő van abban, amit csinálunk.

Ez az év megmutatta, hogy milyen úgy darufülkében ülni, hogy közben a szeretteidért aggódsz, azon gondolkozva, hogy mit lehet elvárni ebben a helyzetben az egészségügytől és a legkritikusabb emelés előtt 5 perccel jön az infó -az akkor még teljesnek hitt- két hetes lezárásról… Adrenalin bomba, önfegyelem, koncentráció, józan stratégiai döntések.

Nehéz helyzetben is maximális koncentráció…

Elképesztő módon vagyok hálás a szüleimnek és az elmúlt éveknek, hogy megtanítottak higgadt fejjel gondolkozni, ha baj van. Legyen szó munkáról, vagy sorsfordító döntésekről.
Apu hatalmas példakép a számomra, mindig az jut eszembe, hogy sosem tért ki a probléma elől. Ha szembe kell valamivel nézni, mindig az első adandó alkalommal megtette, sosem láttom őt halogatni, mindig bátran beállt. Hatalmas túlélő. Mindig lehet rá számítani.

Okos manőverezéssel sok minden elkerülhető az életben.

Amit kaptam, azt most igyekszem visszaadni. Sokszor láttam kemény helyzetekben helytállni értünk, most én próbálok támasz lenni.

Munkagödör, tartókonzolokkal.

Dermesztő érzés egy olyan munkagödör mellett dolgozni, ami akár meg is ölhette volna az édesapádat. Évekkel ezelőtt elég volt, egy rossz mozdulat, hogy lendületből beleessen… Gyakorlatilag apró karcolásokkal megúszta azt, ami külön-külön is az életébe kerülhett volna, mindezt közel 70 évesen.

 

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.