MI-24 / Helikopter Daruzása – Budaörs

Volt szerencsém a csapatommal és a 16 tonnás autódarunkkal segíteni egy MI-24-es helikopter szállítását. Ekkora helikoptert még nem daruztunk előtte.

Édesapám és a MI-24-es helikopter, háttérben a darunk, emelésre készen! Budaörs- 2020

Nálunk mindenkinek van valamilyen kötődése a „katonás” viselkedéshez. Imádjuk a repülőgépeket és nagyon mélyről jön a gépészet, a mechanika szeretete. Egy-egy „komolyabb technika” láttán, 2 perc alatt a felelősségteljes, kimért felnőtt férfiből kisgyerek, aki ugyan úgy élvezi a játékot… …csak közben a játékok lettek több tonnásak.

Itt egy cikkünk arról, amikor Veres Zoltán műrepülő bajnokunknak dolgozhattunk.
(Az olvasáshoz kattints ide.)

Nálunk tényleg minden a biztonságról szól. Ha lehet 10%-ot optimalizálni egy emelésen, biztos lehetsz benne, hogy ki fogjuk aknázni. Nem hagyjuk veszni a 10% plusz erőtartalékot. Kis kinyúlással és 6 kötélágon a Tátra darunk. 

Egy kicsit elcsodálkoztunk a méreteken, a részleteken. Elfilozofálgattunk a magnézium ötvözet váz szépségén, majd szépen lassan a szállító kamionra daruztuk a „kis madarat”.

Darut keresel? Jó helyen jársz! Hívj fel: 06-30-4546-515

Tatra 148, CKD AD 160 tip. autódaru. Helikopter daruzása. Budaörs.  – Daruzas.hu / Borsos Daru

Meg sem kottyant a darunknak az öreg haditechnika emelése. Szívesen veszünk részt minden muzeális -vagy éppen még szolgálatban lévő- légijármű daruzásában. Ha valamire vigyázni kell, mint a hímes tojásra, annak mi vagyunk a leglelkiismeretesebb szakértői.

Szakmai segítség kell? Írj: autodaruzas@gmail.com

Ez a fotó is jól fog mutatni az albumban…

A bejegyzés kategóriája: Harcászati Eszközök Daruzása, Helikopter Daruzása, Katonai Eszközök Daruzása, Repülőgép Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.