Bérelhető Eszközök – Hidraulikus Csapágylehúzó

Az életben vannak olyan dolgok, amelyekről már-már azt hisszük, hogy elválaszthatatlanok… …de azért az új, 10 tonnás, teljesen hidraulikus csapágylehúzónkkal a nagy részüket általában sikerül jobb belátásra bírni, még akkor is, ha akár egy 250 mm átmérőjű csapágyról van is szó, amelyet még 1971-ben gyógyították rá a Tátra gyárban a terepváltó fedélben lévő tengelyre.

Az új, 10 tonnás hidraulikus csapágylehúzónk.

Bérelhető hidraulikus csapágylehúzó: 06-30-4546-515

Hatalmas munkában vagyunk mi és a szerelő barátaink is, több javítási munkán, több ütemben, több partnerrel dolgozunk együtt gyakorlatilag hónapok óta, hogy életben tartsuk a gépeinket és a sikeresen működő családi vállalkozás romantikus álomképét.

Darabokban a „vezérgép”, azaz a 16 tonnás darunk, ami ha nem is a legnagyobb a flottában, mégis a legtöbbet használt típus és masina. Ez az a gép, amit személyesen én hajtok általában.

A gyors munkához megbízható csapat és jó szerszámok kellenek. Az előbbivel szerencsére jól állunk, eszközökbe pedig rengeteget invesztáltunk az elmúlt években, minden eddiginél jobb szerszámokkal dolgozhatunk. Pár éve még úgy örültünk egy-egy új szerszámkészletnek édesapámmal, mintha a lottóötöst nyertük volna meg.

Tatra 148 és CKD daruk szerelésével kapcsolatban szívesen adunk
ingyenes szakmai tanácsot bármikor:
autodaruzas@gmail.com

Akcióban a 10 tonnás körmös csapágylehúzó. Többet ésszel -és hidraulikával-, mint (emberi)erővel.

Most már ott tartunk, hogy a jól felszerelt „varázsgarázs” eszközei közül van olyan, amit a szendvicspanel megfogó –  panelfogók mintájára bérbe is adunk. Maga ez a csapágylehúzó -ahogy sok más szerszámunk is-, akár kedvezményes napidíjon is bérelhető!

Ilyen és ehhez hasonló szerszámokat is tudsz tőlünk bérelni.
Ne fizesd ki a teljes árat, ha csak egy-két alkalommal van rá szükséged:
06-30-4546-515

Egyszerű és nagyszerű, sokoldalúan használható szerszám.

Na, de lássuk, hogy mire is használható: A hidraulikus lehúzót a tengelyhez szorosan rögzített elemek összeszereléséhez és szétszereléséhez használják. Ideális csapágyakhoz, szíjtárcsákhoz, fogaskerekekhez, kerékagyakhoz, tengelykapcsolókhoz, perselyekhez. A kiváló minőségű hidraulikus henger miatt a munkavégzéshez nem szükséges nagy erő.

  • húzóerő: 10 tonna
  • állítható kar szélesség: 60 – 250 mm
  • maximális működési tartomány: 160 mm
  • külső és belső használatra is alkalmas
  • a körmök száma variálható, igény szerint 2 vagy 3 körmösre

Bármilyen speciális műszaki problémával kapcsolatban kereshetsz minket, szívesen segítünk, ha tudunk. A daruzástól, a gépszállításon keresztül, egészen az eszköz bérbeadásig próbálunk korrekt módon segíteni: autodaruzas@gmail.com

 

A bejegyzés kategóriája: Hidraulikus Csapágylehúzó
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.