Ipari Tartályok és Keverők Emelése, Daruzása

Az elmúlt hónapokban több olyan kihívással is szembe kellett néznünk, ahol csarnokon belül, nagyon szűk helyen kellett ipari tartályokat, keverőket daruznunk. Ráadásul az egyedi igényekre, azonnal kellett megoldást találtunk. Szerencsére működnek azok az eszközök, amiket az elmúlt években táraztunk be, pontosan az ilyen alkalmakra várva.

Munkában a „Short Lifter” segédgémünk [FIX] kötési ponttal, forgó szemmel.

Daruzás – Csarnokon belül: 06-30-4546-515

Az önmagában durva, amikor egy 7,6 méter belmagasságú csarnokba terveznek egy 7,4 méter magas tartályt, de ráadásul a szoros határidő miatt nem volt lehetőségünk napokat tervezgetni, számolgatni. Megoldás kellett, azonnal. Egy éve még ez lehetetlen lett volna.

Érden, az épülő iskola szintjei közé forgattunk be raklapos építőanyagokat a speciális gémmel.

Tavaly ősszel egy szintén extrém emelés kapcsán álmodtuk meg azt a teleszkópos, változtatható hosszúságú és változtatható dőlésszögben felszerelhető gémtoldatot, amivel egészen 10-20 centis kötésmagasságig is le tudunk menni, akár távtartóval együtt is.

Kérj ajánlatot e-mailben: autodaruzas@gmail.com – részletesen válaszolok!

Az első felejthetetlen emelés az új játékszerünkkel. Azóta rengetegszer bizonyított.

Időről-időre eljön az a pillanat, amikor azt mondja az ember, hogy ennél már nem lesz izgalmasabb munkánk, nem lehet tovább fokozni, ezen a szinten már nincs új kihívás és az élet újra és újra rácáfol erre. Van olyan szűk helyzet, amikor annyira nincs hely, hogy egyszerűen nincs mód felülről megkötni a terhet, de még fel is kell állítani, épületen belül.

Előkészületek. Jól megítélhetőek a méretek. Kis súly, nagy terjedelem, nulla hely.

Minden centimétert kihasználtunk, hibának már nem maradt hely… Csarnokon belül, páros emelésben a 16 tonnás és a 20 tonnás. Precízen kiszámolt és kivitelezett emelés volt.

Használd az „Árajánlatkérés” menüpontot! 24 órán belül válaszolunk!

Szorosan egymás mellett a két gép, centire kiszámolva, hogy ne akadályozzuk egymás mozgását.

Szöveges matek feladat: „Állítsd fel a tartályt az épületen belül! Ne verd le a lámpát és a hősugárzót, ne nyomd ki a tetőt… A tartály 20-30 centivel alacsonyabb, mint az épület legmagasabb pontja.” – Egy újabb fejezet az amúgy sem vékonyka emlékkönyvünkben.

Keverő tartály daruzása Százhalombattán.

Mindig jó érzés több ember munkáját koordinálni és ezek az apró technikai megoldások mindig jó mélyen megragadnak az ember tudatában. Ezekből a tapasztalatokból lehet építkezni hosszútávon. Ugyan ezt a „megoldókulcsot” használtuk nem olyan régen Százhalombattán is, ahol szintén csarnokon belül kellett daruznunk.

Gépek telepítésére, tartályok csarnokon belüli mozgatására tudunk személyre szabott megoldást kínálni: 06-30-4546-515  

A bejegyzés kategóriája: Állítható Segédgém, Csarnok Építése Autódaruval, Csarnokon Belüli Daruzás, Darupálya Telepítése, Egyéb, Ipari Keverő Daruzása, Segédgém Fix Emelőponttal, Sóskút, Százhalombatta, Tartály Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.