Nagy Kihívás – Kis Daru – Napellenző Daruzása

Budapesten, egy budai luxus társasház legfelső szintjére emelhettünk fel speciális napellenzőket. A viszonylag kis súlyt -150 kg volt egy fogás-, viszonylag nagy magasságba kellett emelnünk, hiszen nagyságrendileg 12 méter mélyről daruztuk a teraszra a súlyokat.

„Lift-Up Drag-On” A legújabb játékszerünk és egyben a géppark legkisebb tagja.

Daruzás – A legkisebb emeléstől a legnagyobb kihívásig: 06-30-4546-515

Néha az eszköztár legértékesebb része a kreativitás és a jó csapat, illetve az előkészítés. Ebben az esetben is az előzetesen elvégzett munka tette lehetővé, hogy rövidre zárjunk egy olyan problémát, ami nagy kihívás elé állította a megrendelőnket. Sem autódaru, sem más minidaru nem tudta volna megközelíteni a munkaterületet. Mi egy szép kihívásnak láttuk.

A gép hidraulikus gémemelője és elektromos csörlővezérlője.

Élveztük az iróniát a dologban, hogy mindannyian sokkal nagyobb gépeket kezelünk, mégis a cél érdekében elővettük a „játékdaru” méretaránnyal rendelkező, félig elektromos, félig hidraulikus megoldásunkat. Ezt előzetesen az utolsó csavarig szétszereltük, felpakoltuk a pick-up platójára, felrobogtunk vele a budai hegyekbe, onnan darabonként felsétáltunk a tetőre, összeszereltük, felemeltük a napellenzőket, majd vissza az egész…

Ingyenes szakmai tanácsok és minidaru bérlés: autodaruzas@gmail.com

A sikeres emelés után… Egy fontos elem alig látható a képen: az üvegkorlát.

Alapvetően egyszerű feladatnak tűnik, de kockázatértékelési szempontból a részletek sokat adtak az adrenalin bombához, akkor amikor az első fogást elkezdtük emelni.
Egy viszonylag kihegyezett helyzetben 12 méter mélyről átemelni az üvegkorláton a 6 méter hosszú fogásokat szép élmény volt, összehangolt csapatmunkára volt szükség.

Daruzás – Autódaruzás – Kérj ajánlatot most! 06-30-4546-515

Édesapám -kihajolva az üvegkorláton- figyel 12 méter magasból.

Az elmúlt évben talán ez a kulcsszó a vállalkozásunk életében. A csapatmunka. Sok különleges emelésen vagyunk túl. Ugyan olyan személyes kihívást érzek abban, amikor több gép munkáját kell összehangolni, mint amikor egy-egy trükkösebb emelés közben a darufülkében ülök. Mindegy, hogy személyesen rúgunk gólt, vagy a csapat nyeri meg a meccset, nekünk az a lényeg, hogy a megrendelő érezze magát a legnagyobb nyertesnek.

Készház összerakás minidaruval és a 20 tonnás  autódarunkkal.

Jó példa erre, amikor messziről, mélyen, kis helyen kellett felépíteni egy könnyűszerkezetes házat… A 20 tonnás darunk emelte az alsó szintre a minidarut, majd egymásnak átadva emelték a helyükre az elemeket, majd a végén kiemeltük a minidarut…

Használd az „Árajánlatkérés” menüpontot, 24 órán belül válaszolunk!

Páros tánc. Összehangolt ütemben, egymást segítve dolgozik két teljesen különböző gép.

Ha olyan kihívással találkozol, ami elsőre megoldhatatlannak tűnik, keress minket bátran.
autodaruzas@gmail.com

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.