Távtartó Himba – Emelő Gerenda Bérbeadása Országosan

BudapestSpeciális Emeléstechnikai Eszközök Bérbeadása –  Folyadékhűtő berendezések emelése toronydaruval és teleszkópos, műbizonylatos, távtartó himbával.

Folyadékhűtő daruzása távtartóval. Budapest, 2018. (Fotó: Emhő Botond, Trane)

Személyes célkitűzéseim egyike, hogy új színt vigyünk a különböző különleges kötési módot igénylő berendezések emelésének hazai gyakorlatába. Segíteni szeretnék.

Különleges Emelések: autodaruzas@gmail.com

Egy újabb toronydarus munka a távtartónkkal. Első a biztonság. (Fotó: Emhő Botond, Trane)

Az elmúlt években rengeteg gyakorlatot szereztünk ezen a területen, ami valahol a daruzás, a gépszállítás, az emeléstechnika és a teherkötözés közös halmaza. Mindenből egy kicsi.

Kérd egyedi ajánlatunkat, használd az új „Árajánlatkérés” menüpontot.

Hatalmas folyadékhűtőt emel toronydaru a mi távtartónkkal. (Fotó: Emhő Botond, Trane)

Természetesen a legtöbb esetben tudunk komplex megoldást kínálni és „egyedül” végigkísérni a teljes folyamatot a tervezéstől egészen a végső emelésekig. Az esetek döntő többségében működik a „Jövünk a daruval, hozzuk a megfelelő eszközöket, kötözünk, irányítunk és ha kell manőverezünk a géppel a talajon is…” módszer. Ez az elsődleges cél.

Nagy súly, nagy magasság, nagy felelősség, kis kockázat! (Fotó: Emhő Botond, Trane)

Azonban az elmúlt időszakban egyre több esetben kapcsolódunk be a folyamatba valahol a közepén, amikor a megrendelő és/vagy a megbízott cég szembesül azzal, hogy a szükséges eszközöknek csak egy része áll rendelkezésre. Itt jövünk mi a képbe, szállítjuk a megoldást.

Ingyenes szakmai tanácsra van szükséged? Hívj fel, segítünk megoldani: 06-30-4546-515

Megrendelőnk ezúttal csak eszközöket bérelt, a kötözést, emelést saját hatáskörben végezték. (Fotó: Emhő Botond, Trane)

Az elmúlt egy hónapban két különböző esetben is biztosítottunk így toronydarukhoz emeléstechnikát. Az egyik esetben klímákat emelhettünk úgy, hogy a szakmai irányításból is kivettük a részünket, segíthettünk a teherkötözésben és az előkészítésben is. A másik esetben folyadékhűtők emeléséhez adtuk bérbe az eszközöket, szakmai felügyelet nélkül.

Az utolsó, legnagyobb, legnehezebb fogás még a földön. (Fotó: Emhő Botond, Trane)

Talán ebben különbözünk a többi hasonló vállalkozástól. Ebben a kategóriában, kis, családi vállalkozásként talán mi vagyunk a legjobban felszerelve tehermegfogókkal, távtartókkal, kötelekkel, félszemekkel. Hívj fel, ha tudunk segítünk: 06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Budapest, Emelés Irányítás, Emelés Távtartóhimbával, Emelési Terv Készítése, Folyadékhűtő Daruzása, Légkezelő Berendezés Daruzása, Távtartó Himba, Toronydaru Kiszolgálása
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.