Autódaru – Napelemek Daruzása – Budapest – Árpád Híd

Budapest (-10c°) – Napelemeket daruztunk a Magyar Kajak-Kenu Szövetség épületére.
Ismét egy olyan munkát végezhettünk el ami több energiával töltött fel, mint amennyit felemésztett. Hosszútávú munkavégzésre is tudunk optimalizált, költséghatékony megoldásokat kínálni, de személy szerint jobban kedvelem a gyors emeléseket.

Napelemeket emel az AD 160 Budapesten, 2018.

Hívj fel most! Tíz perc múlva lehet lecsúszol a szabad időpontról: 06-30-4546-515

Ilyenkor az oda és vissza úton nagy tempót diktálunk, lehetőség szerint kikerülve a csúcsforgalmat, pár gyors emelés -ebben az esetben pár raklap napelem- és már futunk is tovább. A gép idős, a tempó fiatalos.

A legkisebb teleszkópos távtartónk védi a napelemeket emelés közben.

A napelemek emelése sokkal könnyebb és biztonságosabb az egyedi távtartó megoldásunkkal, ráadásul gyorsabb vele a kötözés, megvédi a sérülékeny tárgyakat a kötelek szorító erejétől, ráadásul még a kötés magasságot is csökkenti. Jól felkészültünk.

Használd a megújult [Árajánlatkérés] menüpontunkat! 24 órán belül válaszolok!

Egy jól bevált „recept” és onnantól 8-9 újabb ugyan olyan emelés, ismétlés.

Nagyon sokat segít a céltudatosság és az, hogy remek emberekkel tudunk együtt dolgozni, a saját csapatunk is nagyon összeállt az elmúlt időszakban és az külön öröm, ha a megrendelővel is az első perctől nagyon jó együtt dolgozni, például nagyon jól irányít, segít ahol tud és az egész egy pozitív élménnyé válik, nem egy fejfájós, hajtépős szenvedéssé.

Írj egy levelet és segítek kitalálni, hogy hogyan tudunk gyorsítani a munkán:
autodaruzas@gmail.com

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség épülete előtt az „öreg Tátra”.

Külön öröm volt találkozni azokkal a klímás srácokkal, akikkel a Hungexpo területén dolgozhattunk együtt nem is olyan régen. Ott reggel 7 órakor már a számlát írtam a második címen. Ide kattintva olvashattok róla többet.

Elől a daru kampó, mögötte a Margitsziget Grand Hotel épülete.

Sok kisebb-nagyobb fejlesztést tervezünk, kövessétek figyelemmel a blogot, az elkövetkező időszakban rengeteg izgalmas munkáról fog friss anyag felkerülni.

Daruzás – Autódaruzás: 06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Árpád Híd, Egyéb, Napelem Daruzása, Raklapok Daruzása, Távtartó Himba
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.