Hőcserélő Daruzása Toronydaruval és Távtartóval

Fantasztikus érzés, amikor egy saját fejlesztésű szerszámunk miatt érkezik megkeresés.
Egyedi, teleszkópos, moduláris ugyanakkor műbizonylatos távtartó megoldásaink miatt már rengeteg élménnyel gazdagodtunk, elég ha a szegedi emelésekre gondolok.

Toronydaru emel 8 emelet magasra hőcserélőt a szerszámainkkal.

Ezúttal egy toronydaru munkáját volt szerencsénk kiszolgálni, amihez az emelőgerendán kívül kötélzetet és szaksegítséget is biztosítottunk. Fantasztikus élmény volt látni, ahogy játszva emelkedett a közel 1,5 tonna 8 emelet magasra, majd landolt az épület másik felén.

Toronydaru erdő közepén repül a mi munkánk gyümölcse.

Megrendelőnknek „tegnapra” volt szüksége komplett megoldásra, hiszesen összesen több mint 100 millió forintos értéket kellet megvédeni a sérüléstől. Ilyenkor első a biztonság, utána jönnek a technikai kérdések. Ebben a mérettartományban 1-1,6 méter ritka a jó megoldás, mi az emelési terv mellé már referencia képeket is tudtunk csatolni.

Ugyan az az emelés, akkor még a mi autódarunkkal.

Ebben az esetben nem volt könnyű dolgunk az eltolt súlypont miatt, de szerencsére megfelelő acélrudakat is tudtunk biztosítani a biztonságos emeléshez.

A távtartónk és a kötelek a toronydaru horogszerkezetén.

Az a tapasztalatom, hogy a toronydarus iparág teljesen másképp működik, mint a szakmánk azon része, mint amiben mi mozgunk otthonosan. Sok esetben egy négyágú láncos kötélben és két hevederben kimerül a rendelkezésre álló kötélzet, ami sok esetben elég is, de előállhatnak olyan helyzetek, amikor ennél több kell. Ilyenkor kell minket hívni.

Feladat teljesítve, 16 darab berendezés épségben az ideiglenes helyén.

Segítünk kitalálni a legoptimálisabb kötési módot, azonnal rendelkezésre tudunk minősített kötöző eszközöket bocsájtani és ha kell segítünk végig irányítani az emeléseket, hogy ne legyen fennakadás. Keress minket bizalommal akár csak ingyenes szakmai tanácsokkal kapcsolatban: autodaruzas@gmail.com  

Autódaruzás – Daruzás – Teherkötözés – „Emelés – Tervezés – Szervezés„:
06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Emelés Irányítás, Emelés Távtartóhimbával, Emelési Asszisztencia, Hőcserélő Daruzása, Távtartó Himba, Tevékenységünk, Toronydaru Emeléstechnikai Kiszolgálása, Toronydaru Kiszolgálása
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.