Páros Emelés – Gépészeti Csarnok Áthelyezése – Sóskút

Egy különleges munkát végezhettünk el az elmúlt héten. Sóskúton egy alapvetően bányaipari cég számára emeltünk meg egy komplett csarnokváz szerkezetet 70 centiméterrel. Majd segítettünk új és régi szállítószalagokat, csigasorokat mozgatni.

A két daru nem a csarnokon belül dolgozik, hanem magát a csarnok vázat emeli.

Kérj részletes ajánlatot: autodaruzas@gmail.com vagy hívj fel: 06-30-4546-515

A páros emelést a szűk körülmények, az ideális kötési mód megtalálása indokolta, illetve mind a két gép emelőkapacitására szükség volt azt adott kinyúlás alapján. A két „kis” géppel kiváltottunk egy sokkal nagyobbat, ami nem csak gazdaságosabb, de precízebb munkát is eredményezett. Leemeltük a lábairól a vázat, majd pontosan vissza is tettük.

Két testvér típus, két különböző gémszerkezet, egy cél: első a biztonság.

Mindig sok előkészület előzi meg, ha egy munkaterületen két gép dolgozik, különösen, ha ugyan azon a feladaton. Mindig nagy öröm biztonsággal végig kísérni egy ilyen munkát.

Szűk munkaterület, ferde talaj, biztonságos talpalás.

Daruzási feladatok megoldása az egyszerűtől egészen az összetett, komplex emelésekig:
06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Autódaru Bérlés, Autódarus Ügyelet, Autódaruzás, Csarnok Építése Autódaruval, Csarnokon Belüli Daruzás, Daru, Daru Bérlés, Daruzás, Egyéb, Emelés Irányítás, Emelési Terv Készítése, Emeléstechnika, Páros Emelés, Sóskút, Sóskúti Ipari Park, Teherkötözés, Tetőelemek Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.