Dunaharaszti – Autódaruzás – Hőcserélő Daruzása Távtartóval

Dunaharsztiban dolgozhattunk a kedvenc megoldásunkat használva. Mindig örömmel tölt el, amikor egy megrendelőnek pontosan arra van szüksége, mint amin már rég dolgozunk.

Egy újabb teleszkópos távtartós munka. Dunaharasztiban dolgozik a 20 tonnás darunk és az egyedi, bérelhető célszerszámunk.

Autódaruzás – Budapest – Érd – Dunaharaszti – Budaörs – Székesfehérvár:
06-30-4546-515

A megrendelőnk egy kapacitás bővítéssel összefüggő fejlesztés kapcsán vásárolt egy hőcserélő berendezést, amely Franciaországból érkezett, ennek az emelését kellett a kapott emelési terv alapján kiviteleznünk. Sokszoros túlbiztosítással, a legnagyobb precizitással emeltünk. Az állítható távtartónkkal pontosan tudtuk reprodukálni az elvárt méretet.

A kapott -elvárt- emelési előírás. Ha 2800mm, akkor az nálunk 2800mm. Se több, se kevesebb.

A megfelelő előzetes felkészülés idegeskedés nélküli, higgadt munkavégzést tesz lehetővé a helyszínen. Nem kell improvizálni, kompromisszumokat kötni, minden a biztonság felé mutat.  Szívesen segítünk előzetes, szakmai tanácsokkal, ingyen: autodaruzas@gmail.com

Jobb ésszel, mint erővel… …de ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozhatsz keményen a céljaidért.

Ha egyszerű és gyors megoldást keresel, vagy különleges kihívással találkoztál, keress minket bizalommal, segítünk megoldást találni:
06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Dunaharaszti, Emeléstechnika, Hőcserélő Daruzása, Távtartó Himba
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.