Szendvicspanel Daruzása – Saját Speciális Megfogószerkezet

Az elmúlt időszakban rengeteg alkalommal fordultak hozzánk megrendelőink egy alapvetően egyszerű, mégis nehezen kivitelezhető munkával kapcsolatban.

Megfogó 00006 www.daruzas.hu

Állított szendvicspanel daruzása autódaruval és egyedi, speciális -szorító pofás- megfogóval.

Nagyon sokan választják a szendvicspaneles megoldásokat, új építésű csarnokok esetében talán ez a legnépszerűbb. Annak ellenére, hogy ilyen elterjedt megoldás, mégis nehéz jó és/vagy elérhető árú megfogószerkezetet találni az elemek biztonságos mozgatásához.

Megfogó 003 www.daruzas.hu

Egyedi, részben saját tervezésű és gyártású megfogó szerkezet, kombinálva a szintén saját, műbizonylattal rendelkező távtartó himbánkkal. Nagy öröm az új eszközökkel dolgozni.

Daruzás – Autódaruzás – Érd és Térsége:
06 30 4546 515
06 30 9442 720

A saját megfogónk fejlesztése során a legfontosabb szempont az egyszerűség, a könnyen kezelhetőség és a jó ár/érték arány volt. Kijelenthető, hogy gyakorlatilag teljesen kiváltja a vákuumos megfogókat -szendvicspanelek esetében-, azok árának töredékéért.

Megfogó 002 www.daruzas.hu

Egyszerű, nagyszerű, biztonságos és olcsó. Remekül teljesített a „tesztüzem” során is.

A mi megfogónk használata során is alapvető elvárás, hogy ne legyen vizes, zsíros, poros vagy karcos a felület, azonban ez sokkal kevésbé veszélyezteti az emelés biztonságát. Én magam is láttam vákuumos megfogóról lecsúszó panelt.

Megfogó 004 www.daruzas.hu

Szorítópofás panelfogó és teleszkópos távtartó himba.

A mi megoldásunk esetében nem kell félni attól, hogy lemerül a vákuumszivattyú akkuja, cserébe viszont gyors és ugyan úgy nem sérti meg a panel felületét.

Megfogó 00005 www.daruzas.hu

Függőleges panel emelése autódaruval.

Sok különböző kihívással kellett megbirkóznunk. Hosszú utat jártunk be, amíg eljutottunk a most használt eszközökig. Hasznosítottuk azokat a tapasztalatokat is, amelyeket a 12 méteres, 120mm-es panelek megfogásához készített gerenda gyártása közben szereztünk.

Megfogó 001 www.daruzas.hu

Szendvicspanel megfogó és emelő himba.

Az új megfogó képes 10, 12 és 15 centis paneleket is megfogni. Rengeteg a pozitív visszajelzés, eddig minden munkaterületen érdeklődtek utána, körbefotózták és már a helyszínen meg akarták tőlünk venni…

Ha felkeltette az érdeklődésed, keress minket bizalommal:
06 30 4546 515

Szívesen segítünk -akár csak szaktanáccsal is- a megfogókkal kapcsolatban: autodaruzas@gmail.com

STRT5535

Oldalpanel lóg a darunk kampóján.

Megrendelőink elmondása alapján, sok darus cég a megrendelőre bízza a különleges emelőeszközök biztosítását. A mi hozzáállásunk más. Azonkívül, hogy nagyon széles eszköztárral rendelkezünk, szükség esetén, akár le is gyártatunk -minden dokumentációval együtt-, bizonyos speciális eszközöket. Teljesen a megrendelőink igényeire szabva.

FF00007

www.daruzas.hu

A bejegyzés kategóriája: Bérelhető Eszközeink, Emeléstechnika, Oldalpanel Adapter, Oldalpanel Daruzása, Szendvicspanel Daruzása, Szendvicspanel Megfogó, Szendvicspanel Megfogó, Távtartó Himba, Távtartó Himba
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.