Csarnok Építése Autódaruval – Zugló

Az elmúlt időszakban megfigyelhető, hogy mióta „hadrendbe állt” a legújabb -frissen felújított- autódarunk, azóta egyre nagyobb sugarú körben merészkedünk el édesapámmal az érdi telephelyünkhöz képest. Így daruzhattuk Zuglóban egy épülő csarnok vázát is…

STRT4257 rs

Reggel a Rákóczi hídon – kilátás a darunk vezetőfülkéjéből.

Erre nem csak a gépünk remek műszaki állapota ad lehetőséget, hanem a kedvező ki- és be-állási díjaink is, amelyeket gyakorlatilag mi általában egy fix összegben szoktunk meghatározni, nincs semmilyen nehezen tervezhető költség, vagy váratlan kiadás.

Az elmúlt időszakban, már dolgoztunk Budapest szívében, akkor egy személyautót emeltünk a Műjégpálya teraszára, amiről itt láthattok egy rövid videót:

STRT4269 rs

Autódarunk dolgozik -csarnokot épít- Zuglóban. Budapest, 2016

Kérj ajánlatot most! 06 30 4546 515 vagy 06 30 9442 720

Egész napos munkavégzés esetén, különösen kedvező árakat tudunk biztosítani, illetve kiemelkedően megbízható eszközöket tudunk rendelkezésre bocsájtani az emelésekhez.

STRT4282 rs

Édesapám, több mint 40 év rutinnal a kezelőfülkében.

Az egyik munkás utólag elmondta, hogy nagy kő esett le a szívéről, amikor meglátta a darunkat. Eloszlottak a félelmei, hogy ezúttal nem egy „szakadt” géppel kell majd dolgozni.

STRT4294 rs

Autódarunk emeli a közel 20 méter fesztávolságú csarnok egyik áthidaló elemét. Budapesten, Zuglóban.

Estébe nyúlóan dolgoztunk, ilyenkor előny, hogy édesapámmal egymást váltva tudunk dolgozni, illetve nagy hasznát vettük, hogy a gépünkön az összes munkalámpa működik.

STRT4338rs

Darunk a Rákóczi hídon – úton hazafelé.

Budapesti munkavégzések esetében érdemes előre egyeztetni az esetleges behajtási engedélyek ügyintézése miatt.

Kérj ajánlatot e-mailben, add meg a pontos címet és írj pár sort a munkáról és mi segítünk megtervezni mindent, az első lépésektől az utolsóig: autodaruzas@gmail.com

 

 

 

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Csarnok Építése Autódaruval, Daru, Daruzás, Zugló
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.