Autódaruzás – Érd – Kovácsoló Üzem

Nagyon jó hangulatban, már-már baráti közegben daruzhattunk Érden a kovácsoló üzem területén. Az üzemben egy tulajdonosváltást követően felpezsdült az élet és az épületen, illetve a gépeken is több kisebb-nagyobb felújítást hajtanak végre.

CRSH2375rs

Autódaruzás – Érd

Nagyon jó érzés látni, hogy pozitív fordulat következett be az üzem életében. Azt gondolom, hogy az érdi kovácsoló üzem egy darab történelem, amihez remekül illik a 35 éves Tátra autódaru látványa is… Gyakorlatilag kortalanok ezek a fotók, talán pár pici apró részlettől eltekintve, akár 30 évvel ezelőtt is készülhettek volna ezek a képek.

CRSH2439rs

Korhű környezetben a Tátra autódarunk.

A munkát megelőzte egy megbeszélés is, ahol felmértük a teendőket. Sok esetben rengeteg költség megspórolható egy előzetes szakmai egyeztetéssel. A konkrét körülmények ismeretében elkerülhetőek azok a félreértések, amik egy telefonos megbeszélés során sokszor nem valós képet festenek a feladatról.

CRSH2330ss

Megbeszélés. Összesen 140 év élettapasztalata egy képen.

A csarnokon belüli munkavégzésnek mindig megvannak a maga -különös odafigyelést igénylő- körülményei. Figyelni kell az esetlegesen belógó szerelvényekre -például munkalámpákra, vagy a tető vasszerkezetére- amikhez adott esetben hozzáérhet a darugém, illetve például a zárt térben történő daruzásnál gondolni kell a kipufogó gázok megfelelő távozására is. Ha nincs lehetőség megfelelő szellőztetésre, abban az esetben bizony ki kell vezetni az épületből a kipufogó füstjét.

CRSH2337rs

Fokozott figyelmet igénylő helyzet.

CRSH2388rs

Daruzás csarnokon belül…

CRSH2433rs

…és daruzás az épületen kívül….

Remélem még sok alkalommal lesz módunk együtt dolgozni.

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, CKD AD 160, Daru, Daruzás, Érd, Képek, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.