Martonvásár – Iskola

Az elmúlt időszakban egy nagyon különleges élményben volt részünk. Annak az épületnek a felújításában segíthettünk, ahol édesapám az általános iskolás éveit töltötte Martonvásáron.

CRSH9760blog

A Tátra képe az iskola régi ablakában tükröződik…

Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű érzés lehet 65 évesen visszatérni oda, ahol a gyermekkorát töltötte.

videosnapshot

Nehéz úgy objektíven írni a helyzetről, hogy ne legyen benne a soraimban az a maximális büszkeség amit érzek ezzel kapcsolatban. Azt gondolom, hogy sok szempontból példaértékű az az út, ami ezektől a tantermektől odáig vezetett, hogy 50-55 évvel később, mint egyéni vállalkozó, saját géppel és még mindig jókedvtől csillogó szemmel képes a kezelőfülkében ülni munka közben.

CRSH9740blog

Faanyag rakodása.

Ilyen és ehhez hasonló háttértörténetek nélkül is azt gondolom, hogy sok esetben látványos, izgalmas, érdekes a munkánk. Menet közben is sokszor találkozunk izgatottan figyelő, integető kisgyerekekkel, de ezúttal egy egész osztálynyi szempár figyelt minket, persze biztonságos távolságból.

CRSH9755blog

CRSH9753blog

Mostanában egyre többször érkeznek pozitív visszajelzések  a honlappal kapcsolatban. Ez nagyon jól esik. Én is egyre több alkalommal mesélem el, hogy miért készítem a fotókat és a videókat… Ma egészen meglepett, amikor valaki a munka közben felhívta a figyelmem, hogy még ezeket a képeket például nem töltöttem fel…

CRSH9749blog

Martonvásár

Sok esetben nagyon monoton munkát végzünk, de rengeteget segít, ha olyan jól felkészült, talpra esett és összeszokott brigáddal dolgozhatunk, mint például ebben az esetben Martonvásáron. Sokkal hatékonyabb így az egész munkavégzés.

CRSH9758rs

-Dávid

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Géppark, Képek, Martonvásár, Munkáink - Települések szerint rendezve, Referencia, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.