Daru – Marógép Kiemelése 2. Emeleti Nyílászáróból

Daruzás extrém szűk helyen – Érden. Tátra Autódaru.

A hét egyik legszebb feladata: 1,8 méter magas, közel 2 tonnás marógép kiemelése a 2 méter magas, 2. emeleti nyílászárón keresztül, a speciális segédgémünkkel, ami egy korábbi saját fejlesztésű, sokszorosan bizonyított célszerszámunk, kifejezetten extrém helyzetek megoldására. Ritka a hasonló kategóriájú, ilyen jól felszerelt daru, autódaru.

Daruzás – Speciális Daruzás: 06-30-4546-515

Közel 1,5-2 métert nyúltam be a daruval és a segédgémmel az épületen belülre, távirányítás nélkül, a földről kezelve a gépet.

Csörlővel és fix kötési ponttal is tudjuk használni – utóbbi nagyon fontos centimétereket tud „spórolni” még a legmodernebb „jib” típusú, segédgémekhez vagy a kis „kereső horgokhoz” képest is. Mellette teherbírásban is minimum méltó vetélytárs… De ami a legfontosabb: általában „pont méret!” Ezekben az esetekben szerintem: 20% a daru, 50% a darukezelő és 30% az összes többi kiegészítő, ami ráépül magára az alap szolgáltatásra.

Ne maradj le a szabad időpontokról, kérj ajánlatot! autodaruzas@gmail.com

Speciális Daruzás és Gépmozgatás – Érd

Ha szükség van rá, egészen komplex megoldást is tudunk kínálni, a gépek mozgatásával, görgőzésével együtt, illetve speciális teherkötözésben is hatalmas rutin, tapasztalat gyűlt össze az elmúlt években. Ez az emelés sem jöhetett volna létre, ha nincs végeláthatatlan mennyiségű emelőeszközünk. Mindenre (is) fel vagyunk készülve.

Korábbi hasonló munkánk: BME Fizika Tanszék

A bejegyzés kategóriája: "Daru" + "Gépmozgatás", CNC Gép Daruzása, CNC Gép Telepítése, Daru, Daruzás, Emelési Terv Készítése, Érd, Gépszállítás, Segédgém Fix Emelőponttal, Speciális Daruzás
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.