Daruzás – Reaktor Tartály Állítása Autódaruval – Taksony

Egy reaktor tartály daruzása és felállítása volt az elmúlt időszak egyik legnagyobb feladata. Több fázisból daruztuk a helyére a korábban már szállításkor általunk emelt tartályt.

Az állítás előkészítése – pozícióba daruzás, két lépcsőből.

Daruzás – Speciális Gépmozgatás: 06-30-4546-515

Alulról karcolta a 10 tonnát. Előtervezés, felkészültség, jó stratégia és a távtartók bevetése volt a válaszunk a nagy súlyra, a viszonylag magas súlypontra és a terepviszonyok által jelentett problémákra. Jól vizsgázott az autódarunk, nagyon jó gép ebben a kategóriában.

Az állítás egyik munkafázisa.

Biztos kezekben, végig jól kontrollált módon, idegeskedés nélkül, szépen-lassan fordult át a megfelelő pozícióba a tartály.

Kérj ajánlatot, ne maradj le a legjobb időpontokról: autodaruzas@gmail.com

Helyén, a végleges helyzetben a tartály és az autódarunk.

Sokszor vagyok szomorú a szakmánk pillanatnyi helyzete miatt. Sokat álmodok arról, hogy bárcsak ne lenne ennyire felborítva a piac. Bárcsak maradt volna az a természetes állapot, amikor minden nagyobb gépnek saját beceneve, hírneve volt – mert egyedi és ritkaság volt.

Duplafalú tartály daruzása.

Eddig is, de most aztán tényleg dunát lehet rekeszteni a félig hitelből, félig „visszanemtérítendőből” vásárolt „csili-vili” gépekből. A tisztességgel kitermelt gépek árát és a beletett munkát elinflálja, ha látszólag sokkal jobb gépet tudsz „félig ajándékba” – félig hitelre venni – csak ez még nem teljesítmény, csak egy szép ígéret. Szerintem.

Vadászunk a szakmai kihívásokra, keress minket!

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.