Budapest – Konténer Daruzása Féltető Alá – GOKVI

Egy számomra nagyon különleges darus munkán vagyok túl Budapesten. A Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet területén kellett egy 20 lábas, 6 méteres konténert átdaruznom egyik helyről a másikra, azonban több nehezítő körülmény is volt.

Budapest - GOKVI

Budapest – GOKVI – 16 tonnás autódaru

Daruzás – Budapest – Érd: 06-30-4546-515

Eleve a helyszínre jutás sem volt egyszerű -lesz miről mesélni az unokáknak majd egyszer.
Igen csak szűk terepen sikerült megfordulni és betolatni egészen korán reggel „éhgyomorra” – szűk parkolót és kaput kell elképzelni, ahol személyautóval is meggondol az ember egy sima  „Y” megfordulást – pláne egy dinoszaurusz méretű és korú daruval.

Daru Daru Daru

A konténer eredeti helye és a Tátra Daru az udvaron.

Kérj árajánlatot most! Ne maradj le az időpontról: autodaruzas@gmail.com 

A konténert egy kisebb szintkülönbségen keresztül kellett egy új pozícióba emelnem, úgy, hogy a konténer egy része már az épülethez tartozó féltető alá került, így végül két állásból emeltem közelebb, majd a speciális görgőimmel mozgattam a tető síkja alá, úgy, hogy alig 15 centi mozgásterünk volt – amibe már az emelésnek és a görgőknek is bele kellett férni.

A konténerben volt némi plusz súly is, azonban az emelés paramétereit jelentősen nem befolyásolta.

A konténerben volt némi plusz súly is, azonban az emelés paramétereit jelentősen nem befolyásolta.

Nagyon szeretek jó emberekkel együtt dolgozni, akikkel közös nyelvet beszélünk, akik jól kommunikálnak, akik segítőkészek és a végén az egésznek lesz egy nagyon különleges hangulata. Szerintem így 2023-ban talán ez a legfontosabb, csak így lehet a nehéz helyzeteket könnyen vagy legalábbis könnyebben kezelni -na meg persze egy nagy daruval.

Speciális Gépmozgató Eszközeink

Speciális Gépmozgató Eszközeink

Illetve nem csak daruval, hanem egyéb gépmozgató eszközökkel, akár orvosi műszerek, gyógyászatban használt berendezések mozgatását is tudom vállalni – minden olyan területen, ahol különleges igények vannak, fontos a bizalom és a kockázatok okos kezelése.

daru autódaru, konténer

Konténer a tető síkja alá tolva. Jól látható, hogy mennyire kevés a mozgástér.

Nekem sem könnyű, teljesen egyedül viszem tovább, amit sokszor több alkalmazottal – és akkor még édesapám segítségével- építettünk fel. Nagyon sokrétű feladat, illetve 1 nap munkára arányosan 2-3 nap előkészület, karbantartás, javítás és szerelés jut.  Ilyen szemlélettel, ebben a kategóriában nem nagyon találkozni. Megoldás, bármiáron.

Géptelepítés – Speciális Gépmozgatás: 06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Budapest, Daru, Daruzás, Konténer Daruzása - 20 lábas, Konténer Görgőzése, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.