Autódaruzás – Biatorbágy – Acélszerkezet Daruzása

Az elmúlt időszakban fantasztikus munkákban vehettem részt. Sok esetben ugyan az a munkaterület, több munkafázison keresztül, más-más arcát mutatja meg és más-más megoldást tesz indokoltá, változó nehézségű kihívásokkal színesítve a hétköznapjaimat.

1,6 tonnás, ~11 méter hosszú acélszerkezet átemelése az épületen.

Daruzás – Biatorbágy – Érd – Sóskút – Százhalombatta: 06-30-4546-515

Biatorbágyon egy nagyon korrekt együttműködés keretén belül emelhettem különböző acélszerkezeteket egy meglévő épület és az újonnan épülő szárny közé. A helyszínre jutás szűkös körülményei, a viszonylag nagy kinyúlás és arányaiban nézve a viszonylag nagy súly ismét indokoltá tette a 16 tonnás darunk bevetését. Elég kicsi, hogy elférjen, elég erős, hogy elbírja és kiszerelt segédgémmel éppen elérje a szükséges pozíciót.

Egy speciális megoldással -a biztonság felé tévedve-, 2 kötélágon a segédgémre szerelt 16 tonnás.

Kérj részletes árajánlatot: autodaruzas@gmail.com

Vannak helyzetek, amikor a kockázatok és egyedi körülmények függvényében meg kell kötni bizonyos kompromisszumokat. Egy egyedi megoldással és egy „közepes” horogszekrénnyel, végül 2 kötélágra fűzve emeltem a legnagyobb szerkezetet. Egy ágon is tudta volna, de így fele akkora volt a terhelés a csörlőn és kétszer precízebben, finomabban tudtam „vakon” befűzni az új és a régi épületszárny közé a 11×3 méteres, 1,6 tonnás acélszerkezetet az új szárny túloldaláról.

21 méteres gémmel, milliméterekre kiszámolva.

Egy következő alkalommal egy szinttel „emeltük a tétet”. Kicsit magasabbra de egy fele akkora súlyú elemet kellett emelnem. Már egészen „begyakoroltam” a segédgém felszerelését a darunkra. Ezúttal egy kötélág elég volt a 600 kg manőverezéséhez.

Kövess minket Facebookon, kattints ide.

Szűk helyen, nagy terjedelmű teherrel manőverezni mindig izgalmas.

A mi szakmánknak a sajátossága, hogy látszólag „nincs benne semmi nehéz” mégis egy adrenalin bomba, amikor az ember szembesül a feladat terheivel – a szó szoros és átvitt értelmében is. Mindig azt mondom, hogy: „Könnyű, amíg nem kell utánam csinálni…”

Arányaiban nézve „szép fogás” akadt a „pecabot” végére.

Remek emberek vesznek körbe, én pedig egyedül nézek szembe egyre egyedibb megrendelésekkel, amiket próbálok egy szokotlan hozzáállással, tűzön-vizen keresztül végigcsinálni. Tisztességgel, becsülettel, kirekesztve minden zavaró körülményt és katonásan, szigorúan csak arra a célra fókuszálni, amire felkértek.

A bejegyzés kategóriája: Acélszerkezetek Daruzása, Biatorbágy, Födém Megerősítés Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.