Kőtáblák és Márvány Daruzása – Budaörs

Budaörsön volt lehetőségem gyönyörű kőtáblákat daruzni a 16 tonnás autódarunkkal.

Olaszországból származó márvány lapokból álló köteg lóg a darunk horgán. Budaörs – 2022

Kőlapok Daruzása: 06-30-4546-515

Kényes, nagyon törékeny és nagyértékű márvány táblákat daruztunk, amelyeknek a biztonságáról élvédelemmel és csúszásvédelemmel is gondoskodtunk, hiszen a táblák pattintott, éles könnyedén elvághatja a köteleket. Illetve vágásbiztos emelőeszközökkel (például lánc) egyszerűen megrongálódna a tábla széle.

Tátra Autódaru – Nagyértékű rakomány daruzása.

Kérj ajánlatot, 24 órán belül válaszolunk: autodaruzas@gmail.com

Igény esetén akár speciális megfogó szerszámokat is tudunk biztosítani hasonló kőtáblák, kőtömbök daruzásához, hiszen rengeteg saját gyártású, de műbízonylatos eszközünk van különböző terhek megfogásához.

Országosan bérelhető szendvicspanel megfogóink akár kőtömbök, kőlapok megfogására is alkalmas lehet.

Létezik kölapok mozgatásához automata, önmagát megszorító megoldás, de akár csak a szendvicspaneleknél, mi mindenben a „bolondbiztos” emelőkben bízunk. Horror érzés bármit „önmegszorító” eszközökkel emelni emberek közelében.

kőlap emelő pofa – „csipesz”

Jó érzés volt a munka végén visszatekinteni a lepakolt árúra, ahogy szépen lassan kitolattam a telephelyről az öreg Tátra daruval – aminek hamarosan elkezdjük a felújítását.

Munka után – felújítás előtt a 16 tonnás Tátra darunk.

Daruzás – Speciális Anyagmozgatás
Érd – Budarörs – Százhalombatta
06-30-4546-515 

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Budaörs, Daru, Daruzás, Képek, Kő Lapok Daruzása, Márvány Lapok Daruzása, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.