Speciális Daruzás – Munkagépek S.O.S Mentése – 0-24

Az elmúlt években elég komoly tapasztalatra tettünk szert felborult földmunkagépek mentésében. Felborult minikotrótól a 19 tonnás kotróig elég sok gépet sikerült kimenteni a szorult vagy borult helyzetéből.

Felborult O&K gumikerekes kotrógép mentése.

Ez a típusú munka egy olyan szemléletet kíván, amit nem lehet iskolában megtanulni. Sok személyes képességem ki tudom használni. Jó irányítónak, jó gépkezelőnek kell lenni, jó helyzetfelismeréssel és a kockázatok folyamatos értékelése, kezelése kell ahhoz, hogy ne csináljunk nagyobb bajt, mint ahonnan kiindultunk.

Óriások csatája. Két 16 tonnás daru bírkózik a felborult munkagéppel. A nehéz körülmények igazi játszóteret jelentettek a terepes daruinknak.

Ezen kívül szükség van a megfelelő technikára, adott esetben 2-3 terepes  daruval, egyedi eszközök egész arzenáljával (különböző félszemek, horgonypontok, felnire szerelhető horgonyzási pontok, csörlők, távtartók, emelőgerendák) állunk rendelkezésre.

Munkagépek mentése: 06-30-4546-515

Munkában a két „mezítlábas rotátor” – Amerikában „rotátornak” hívják a daru karakterisztikával rendelkező speciális műszaki mentőket, amelyek kifejezetten a visszaforgatásra lettek kitalálva. Azért a mi módszereink se rosszak. :)

A gépeket minden esetben további sérülés, további anyagi kár nélkül tudtuk kimenteni, amire büszkék vagyunk.

Munkagép sikeres mentése autódaruval.

A napokba került a kezembe egy videófelvétel, amit 11 éve készítettem arról, ahogy édesapámmal felállítottunk egy felborult IFA darut…

Speciális Mentés – Munkagépek Mentése – Kamion Mentés – Daruzás:
Érd – Százhalombatta – Martonvásár – Budapest – Budaörs – Biatorbágy

06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Felborult Földmunkagép Mentése, Munkagépek Mentése
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.