Fejlesztések – Szerszámbérlés – Milwaukee Ütvecsavarozó

Szeretünk kiemelkedően jó szerszámokkal dolgozni és vannak olyan szerszámaink, amelyeket univerzálisan ki tudunk használni a legkülönbözőbb élethelyzetekben is.

Az új eszközök, az ütvecsavarozó gépeink.

A gépeink javítása során -a defektes kerék cserétől a hidraulika javításokig-, a mobil műhelyünkön keresztül, a félig összerakott mobil gumis műhelyünkig, vagy akár kisebb-nagyobb acélszerkezet szerelésre is tudjuk használni a gépeket. Akár -ahogy sok más célszerszámunkat- bérbe is adjuk őket.

Acélszerkezet szerelése az új szerszámainkkal. Ütvecsavarozó gépek.

Bérelhető Akkumulátoros Ütvecsavarozó Szett: 06-30-4546-515

Azt gondolom, hogy ma ennek a kategóriának ezek a szerszámok a királyai és bár létezik erősebb, használhatóság szempontjából a mi 3/4″-os gépeink a legjobbak, amikhez természetesen van 1/2″-os átalakítónk, így dugókulcsfejek széles választékával használhatóak. Szokásunkhoz híven, kiegészítőkre is gondoltunk. Fejkészlet a dobozban.

1600 nm meghúzási, 2000 nm lazítási nyomatékot tudunk elvileg. Ha csak a fele igaz, akkor is elég mindenre.

Daruzás – Vas szerkezet szerelés: autodaruzas@gmail.com

Édesapám 73 éves. Az a generáció, aki egy slagvízmértékkel, egy kicsapózsínórral és egy mérőszalag plusz colostok kombinációval épített fel egy családi házat, úgy, hogy telefonfülke is csak az utca végén volt akkoriban. Ma egészen érdekes élmény, amikor azt mutogatom neki, hogy az új akksis nyomatékkulcsom teljesítményét vezeték nélkül szabályzom a telefonomon keresztül. Erő, minőség és technika, prémium kivitel.

Az egyik darunk, háttérben a csarnok váz és a daru mögött a „mozgóműhely” utánfutónk.

Vasszerkezet szerelésnél egyre több pillérrel tudjuk támogatni a csarnoképítési munkákat. A daruzás adott és a mozgóműhelyünk rengeteg olyan kicsi aprósággal van felszerelve, amire mi már az előtt gondoltunk, hogy te találkoztál volna a problémával. Sok a tapasztalatunk és ezt ki is használjuk. Nem vállalnék el egy projektvezetői szerepet, de lehet építeni a meglátásainkra szakmailag és csapatvezetői értelemben is. Optimalizálunk.

Egyre nagyobb a „szerszámosláda” amit magunkkal cipelek.

Ha össze kell rakni egy csarnokot, akkor jövünk a darunkkal, követem egy utánfutónyi célszerszámmal, amit követ egy pick-up, még egy platónyi kisgéppel és ül benne egy lakatos, aki lehet, hogy jobban bánik a fémmel, mint a saját embereid. Segítünk.

Acélszerkezet szerelés a 20 tonnás darunkkal.

Daruzás: 06-30-4546-515

Apuval „összedobtunk” már pár csarnok vasszerkezetet, de az építőipar sajátosságai miatt nem cél a számomra, hogy a komplett kivitelezés felé mozduljunk, de szívesen támogatjuk „kicsiben” a „nagyok” munkáját, egyre több eszközzel és egyre szélesebb körben.

Tatra Autódarunk egy csarnoképítési munkaterületen. Érd.

Ha megnyersz minket egy projektre, ígérem nem bánod meg:
06-30-4546-515

 

A bejegyzés kategóriája: Egyéb, Milwaukee Akkumulátoros Szerszámok, Ütvecsavarozó - 3/4" - 1600nm, Vasanyag Daruzása, Vasszerkezet Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.