Több, mint Daruzás! – 2020 – Technika és Stratégia.

Daruzás – Érd – Budapest – Speciális Gépmozgatás: 06-30-4546-515

Ráfordulunk 2020 utolsó harmadára. Bármit is hozzon az elkövetkező időszak, mi fel vagyunk rá készülve. Alkalmazkodunk a játékszabályokhoz, változzanak azok bárhogyan is.

14 x 7 méteres csarnok emelése egyben. Új egyéni rekordunk – méretben és komplexitásban.

Nehéz most előre tervezni, pedig nekünk ez az igazi erősségünk, ahogyan az elmúlt időszak legszebb emelése is mutatja a fenti fotón.

Kérj részletes árajánlatot: autodaruzas@gmail.com

Tökéletes egyensúly! – Tíz kötélágon és 95%-on!

14 méter hosszú, 7 méter széles csarnok/garázs emelése egyben! 23 db félszem, 24 db kötél összesen 84 méter hosszban, 3 távtartó – sok előretervezés.

Speciális megoldások, távtartók, egyedi emelő eszközök: 06-30-4546-515

A viszonylag gyenge lemezszerkezet hosszirányban nem volt eléggé merevítve az emeléshez, így a gerinc vonalában csak függőleges erőkkel terheltük emelés közben a vázat. Az öt kereszttartót külön-külön kötöttem meg, egyenletesen oszlatva el a terhelést, amire a saját távtartó rendszerünk adott lehetőséget, a megfelelő helyeken csúszó kötéssel.

Előkészületek. Eszközből nincs hiány.

A daru képességeit szintén a végletekig kihasználtuk, 95% terheléssel emeltem meg a 2,5 tonnát, kiszerelt mechanikus taggal valamint összesen 2 méter játékteret hagytam magamnak a horogszekrény és a gémfej között.

Ingyenes szakmai tanácsadás: autodaruzas@gmail.com

A leghosszabb távtartó 10 métert ívelt át, felette az áganként 8 méteres négyágúnk, a 40 lábas konténerekhez használt „Big Red” kötelünk gondoskodott a megfelelő szögekről. Alá két újabb, 2,8 méterre állított kisebb teleszkópos távtartónk került és egy ötödik direkt ág a horogról, közrefogva a távtartó közepét. Innen már csak a végleges kötélpárok következtek. Végül 10 ágon emeltem meg a szerkezetet. 3 nap előkészület, 3 óra előkészítő szerelés, 10 perc emelés.

Egy poszter a BME-n végzett munkánkról. 

Bennünk az a jó, hogy szívesen felrakok neked 3 raklap téglát is a terasz sarkára, de ha van valami izgalmas, a lehetetlen határát súroló, adrenalin bomba munkád a számunkra, ahol meg tudjuk mutatni az igazi képességeinket, annak jobban örülünk!

  • A járványügyi, gazdasági körülményektől függetlenül mi addig dolgozunk, amíg lehet.
  • A magától értetődő szint felett, a megrendelő által elvárt módon gondoskodunk az egészség és munkavédelemről.
  • Nem ijedünk meg egy kézfogástól, de ha szeretnéd még a fejpajzsom is felveszem…
  • Egyelőre darukezelőként egyedül személyesen velem fogtok találkozni az elkövetkező hetekben…
  • Elképzelhető, hogy nehezebben fogtok elérni telefonon, de a lehetőségekhez képest igyekszünk mindenkit visszahívni és hamarosan segítünk abban is, hogy egyszerűbben tudj árajánlatot kérni tőlünk. 
  • Kiegészült a csapatunk egy világverő, nagyon tapasztalt, rutinos és megbízható lakatossal, így egyedi megoldásokat is tudunk használni. 
  • Ezzel a csapattal továbbra is meg tudjuk oldani a legextrémebb speciális daruzási, gépmozgatási feladatokat is.
  • Kis létszámmal, de hadseregnyi felszereléssel dolgozunk.
  • Komplex munkákat precízen, egyszerű munkákat gyorsan végzünk el.
  • Továbbra sem ragaszkodunk minden egyes munkához.
  • Ha nem a kölcsönös korrektség a párbeszéd nyelve, akkor a részünkről hamarabb véget ér a közös projekt, minthogy az igazából elkezdődne.

Borsos Daru 
06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Egyéb, Érd, Képek, Távtartó Himba, Távtartó Himba
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.