Érd – Kukásautó Mentése – Borsos Daru

20 tonnás autódarunk munkában Érden. Hulladékszállító tehergépjármű -leánykori nevén kukáskocsi- mentése autódaruval.

Kimentettünk az autódarunkkal egy kukásautót a nehéz helyzetéből Érden és közben készítettünk róla egy drón felvételt is, ha már ott voltunk. Késő délután, önhibáján kívül került nehéz helyzetbe egy hulladékszállító teherautó Érden, a Fehérvári út mellett található töltésen.

Kamionsegely Kft.-vel közösen, sérülés nélkül sikerült kimenteni a veszélyes szituációból a 8 tonna rakománnyal és 15 tonna közeli önsúllyal bíró járművet. Évtizedek és generációk óta dolgozunk együtt, így ezúttal is mi -a Borsos Daru / Daruzas.hu– biztosíthattuk, hogy nehogy a támfallal együtt csússzon a főútra az oldalra sodródott és megdőlt tehergépjármű.

Autódaruzás – Daruzás – Speciális Mentés – Ipari Balesetek Mentése
06-30-4546-515

Saját hidraulikus feszítő eszközünk gépszállításhoz – és a kár gépek műszaki- és baleseti-mentéséhez.

Gépmozgatáshoz és baleseti mentéshez is vannak extrém eszközeink. Hagyományos értelembe vett „mezei” autódarus ritkán rohangál olyan speciális eszközökkel, mint amilyenekkel mi rendelkezünk.

Kérj tőlünk ajánlatot: autodaruzas@gmail.com

 

A bejegyzés kategóriája: Autó Emelése Távtartóval, Autódaruzás, Autómentés Autódaruval (szgk. és tgk.), Daru, Daruzás, Drónnal az emelésbiztonságért - Légifotók, Érd, Képek, Teherautó Baleseti Mentése
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.