Felkészültünk az éjszakai műszakra! – Új „Nightshift” munkalámpa csomag.

Fantasztikus élményben lehetett részem, több éjszakát is probléma mentesen dolgozhattunk végig Budapesten. Külön öröm, hogy a frissen újraépített 16 tonnással, a „Budapest kerülő mini túránk” egyik állomása egy ilyen szép éjszakai feladat lehetett.

Éjszakai tűzijáték Budapesten. Remek csapattal volt szerencsénk együtt dolgozni.

Daruzás – ha azonnal szükség van ránk: 06-30-4546-515Hívj most, nem maradj le!

Éjjel dolgozni mindig különleges kihívás.  A nehezített munkakörülmények egy rutin emelést is képesek rémálommá változtatni. Pislákoló fényben bóbiskolva dolgozni nem a mi stílusunk, így végre kipróbálhattam az új „Nightshift” lámpacsomagunkat. Összesen három külön kapcsolható és állítható Cree LED fényhídról van szó. Brutálisan jó!

Munkában a 16 tonnás. Szikratenger és az új munkalámpák fénye a Budapesti éjszakában.

Szeretnél 24 órán belül részletes ajánlatot? Írj levelet: autodaruzas@gmail.com

Sokat ad hozzá a biztonsághoz, ha szinte nappali világosságot teremtenek a munkalámpák fényei. Kevésbé fárasztó a kezelő számára, ha nem az alig kivehető alakokat kell hunyorítva keresgélni a sötétben, hanem természetes megvilágításba kerül minden, ami fontos.

Éjszaka, a Lurdy Ház előtt várakozunk. A háttérben az elsuhanó autók fénye.

A legfontosabb azonban a profi csapat. Szeretünk olyan megrendelőkkel együtt dolgozni, akiknek a hozzáállása hasonlít a sajátunkhoz. Célorientált, motivált, megoldásközpontú, összeszokott és segítőkész emberekkel szívesebben dolgozok éjszaka, mint ezek hiányában világos nappal. Visszatekintve, hasonló szempontok mellett rengeteget fejlődtünk mi is.

Használd az „Árajánlatkérés” menüpontot és mi fogunk téged megkeresni!

Éjszaka is daruzunk! Mindig izgalmas több gép munkáját összehangolni. 2018, Budapest.

Néha egy nagy projekt kisebb részfeladata is lehet izgalmas. Ebben az esetben is a fő emelés egy nagyobb attrakció volt. Végül az egész útpálya fölött átívelő szerkezetet egyben emelték le – ehhez ezúton is gratulálunk. Ettől függetlenül mi is megtaláljuk a saját lehetőségeinket és nagyon élvezzük a jelenlegi helyzetünket. Páros lábbal állunk a gázon!

Megfelelő technika, a megfelelő felszereléssel. Jókor, jó helyen.

Rengeteg kisebb-nagyobb fejlesztést tervezünk, ami megkönnyíti a megrendelőink életét. A jövőben is egyre nehezebb emeléseket szeretnék elnyerni, de egyre könnyebb és egyre elegánsabb megoldásokban gondolkozunk. Kísérj minket figyelemmel, izgalmas hónapok következnek!

Daruzás – Autódaruzás: 06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: "Nightshift" Munkalámpa Csomag, Acélszerkezetek Daruzása, Autódaruzás, Bontás Autódaruval, Budapest, Daru, Daruzás, Egyéb, Éjszakai Emelések, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru, Vasanyag Daruzása, Vasszerkezet Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.