Dunaújváros – 15 Tonnás Élhajlító Gép Daruzása

Dunaújvárosban emelhettünk egy nagy terjedelmű, nagy súlyú terhet. Egy régi élhajlítógép elszállításában és az új gép helyére daruzásában segíthettünk. Testhez álló feladat volt.

39 tonna „vas” egy képen. Ebből 23,7 tonna a darunk saját súlya, a többi az emelt monstrum.

Daruzás – Érd – Dunaújváros – Budajenő – Budapest – Dunavarsány – Székesfehérvár:
06-30-4546-515   / Hívj most, ne maradj le a legkorrektebb feltételekről!

Amikor azt mondom, hogy sok esetben okos tervezéssel ki tudunk váltani egy sokkal nagyobb gépet, akkor nem a levegőbe beszélek. A gépet a telepítéskor egy 55 tonnás daru emelte a helyére. 5 évvel később, mi a 20 tonnással emeltük különösebb nehézség nélkül.

AD 20 Dunaújvárosban – Sok tapasztalatot gyűjtöttünk.

Egy-egy munkánk kapcsán nem is maga a munkadíj az, ami miatt a legjobban megtérül a befektetett energia. Új, azonos érdeklődésű barátokat, ismerősöket szerezni sokkal fontosabb. Mindig nagyon hálás vagyok érte, ha sokkal több szakmai tudással, tanulságos történettel, tapasztalattal távozunk, mint amennyivel érkezünk – így volt ez most is.

Ingyenes szakmai tanácsadás és/vagy árajánlat 24 órán belül: autodaruzas@gmail.com

Dunaújvárosi látkép a háttérben, a darunk ellensúlya a kép előterében.

Az már csak hab a tortán, hogy ismét találtunk egy viszonylag könnyen elérhető területet. Mindig úgy járunk, hogy félünk a nagyobb távolságoktól, aztán pozitív csalódás okoz a veterán technikai és tartja a lépést a modern gépekkel, még sebességben is. Bizonyos feltételekkel Dunaújváros sem elérhetetlen a számunkra, sőt kiemelt lesz a térképünkön!

Kérj árajánlatot! Használd a megújult „Árajánlatkérés” menüpontot!

Csarnokon belül emeltünk. Az új gép könnyebb, „csak” 11 tonna.

Nem vagyok benne biztos, hogy az általunk figyelemmel kísért 25-30 tonnás, modernebb gépek ilyen könnyen ugrották volna meg ezt az akadályt, vagy egyáltalán tudták volna-e.

Szeretnénk egy nagyobb cég profizmusát, stabilitását, biztonságát nyújtani egy kis, családi vállalkozás előnyeivel, értékeivel, közvetlenségével. Ismerj meg minket, görgess tovább, 40 év tapasztalatáról olvashatsz – több mint 5-6 év blogbejegyzésein keresztül, vagy hívj fel:
06-30-4546-515  

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Csarnokon Belüli Daruzás, Daru, Daruzás, Dunaújváros, Élhajlító Gép Daruzása, Gépek Daruzása, Tátra 148 - CKD - 20 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.