Szendvicspanel Megfogó – Akusztikus / Akusztikai Panel

A saját fejlesztésű panelfogó adapterünk normál körülmények között is jobban teljesít az átlagos megoldásoknál, azonban vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet a paneleket normál módon telepíteni. Ha túl nagy, túl nehéz vagy túl széles hívj fel, segítünk!

Munkában a Szendvicspanel Megfogónk.

Elmondhatatlanul jó érzés, amikor egy olyan projekt kel életre, amiben a kezdetben csak te hiszel, majd szépen fejlődik és találkozik a kereslettel és igény van rá. Alap esetben is kiváltja a vákuumos megfogót, de ami még fontosabb, hogy a mi csipeszünk akkor is használható, ha a tappancs nem. Mikor fordulhat ez elő? Van ilyen eset? Igen, van.

Akusztikus Szendvicspanel. A perforált „fegyverzetet” esélytelen vákuummal emelni.

A mi mechanikus úton működő adapterünk nem sérti a panelt, de biztos fogást garantál. Kedvező áron bérelhető, akár már egy naptól is.

A legkülönbözőbb vastagságú és gyártmányú panelekhez tudunk megfogót kínálni, legyen szó hétköznapi, vagy különleges kihívásról. Kérj ajánlatot: autodaruzas@gmail.com

Hívj fel és segítünk kitalálni a legjobb megoldást: 06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Akusztikus Panel Daruzása, Akusztikus Panel Megfogó, Szendvicspanel Megfogó, Szendvicspanel Megfogó
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.